REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Raluca Pastramă, atac ”subtil” la adresa lui Pepe, după ce au divorțat oficial: ”Sunt puternică, îmi spun în fiecare zi”

Raluca Pastramă, atac ”subtil” la adresa lui Pepe, după ce au divorțat oficial: ”Sunt puternică, îmi spun în fiecare zi”

Replica API 25 februarie 2021 | 00:00 1139

În urmă cu doar câteva săptămâni, Pepe și Raluca Pastramă semnau actele oficiale de divorț, la notar, iar acum, fosta soție lansează un atac ”subtil” la adresa tatălui fetițelor sale. Ce mesaj a postat bruneta pe rețelele de socializare?

Anul trecut a fost fără îndoială cel al despărțirilor. În luna noiembrie, vestea conform căreia Pepe și Raluca Pastramă au decis să pună punct unei căsnicii frumoase de 8 ani, a venit ca un șoc pentru toată lumea. Artistul a făcut anunțul oficial pe canalul său de YouTube, reușind să zguduie din temelii showbiz-ul românesc, scrie spynews.ro

Raluca Pastramă, atac ”subtil” la adresa lui Pepe, după ce au divorțat oficial

Când toți așteptau vestea împăcării, în urmă cu doar câteva săptămâni, latino lover-ul și focoasa brunetă au trecut pragul cabinetului notarial, acolo unde au semnat în mod oficial actele de divorț. Cu toate că a urmat o perioadă grea pentru amândoi, ușor, ușor, lucrurile par să intre pe un făgaș normal. Bine, nu putem spune același lucru și în cazul Ralucăi Pastramă, care nu ezită să-și înțepe fostul soț din când în când.

Recent, mama fetițelor lui Pepe s-a afișat la primele ore ale dimineții pe rețelele de socializare, machiată și pregătită pentru o nouă zi de job. Desigur că ce ne-a atras atenția în mod deosebit a fost melodia pe care vedeta a ales-o pe fundal, dar mai ales, versurile sunt cele care au reușit să surprindă pe toată lumea.

”Sunt puternică, îmi spun în fiecare zi/ Sunt puternică, dar te las să mă obții/ Așa ușor, așa ușor”, sunt versurile alese de Raluca Pastramă, semn că are de gând să le dea peste nas celor care au crezut că divorțul de Pepe o va pune la pământ, dar mai ales, celor care continuă să o critice.

”Îţi dai seama că bucuroasă nu pot să fiu că nici un om nu pleacă la drum şi nu se căsătoreşte ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat, ne aşează viaţa cum ştie El mai bine şi mergem înainte pentru copiii noştri.”, a declarat Raluca Pastramă la Antena Stars, după ce a semnat actele de divorț.

Pepe încă mai crede în iubire, după două căsnicii eșuate

Deși a trecut prin două căsnicii eșuate și ghinioanele i-au bătut la ușă fix când se aștepta mai puțin, Pepe a declarat că încă mai crede în iubire, dar mai ales, în căsătorie. Artistul este mai convins ca niciodată că își va întâlni sufletul pereche, însă a decis să nu ne mai grăbească deloc de această dată și să lase totul în voia sorții. Îndrăgitul cântăreț este de părere că Dumnezeu este cel care le așează pe toate așa cum trebuie, după cum merită fiecare în parte.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a declarat Pepe pentru viva.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba dar toate dupa divort va tineti de "atacuri subtile" ce mai vor si romulanii astia de apar toata ziua la gazeta ?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468