REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Raluca Turcan: ”Am pregătit cea mai puternică moţiune de cenzură din ultimii 30 de ani. Ţineţi minte - 10.10 va fi ultima dată când ne vom adresa Vioricăi Dăncilă cu titulatura de prim-ministru”

Raluca Turcan: ”Am pregătit cea mai puternică moţiune de cenzură din ultimii 30 de ani. Ţineţi minte - 10.10 va fi ultima dată când ne vom adresa Vioricăi Dăncilă cu titulatura de prim-ministru”

Replica API 7 octombrie 2019 | 02:08 469

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie este "cea mai puternică" din ultimii 30 de ani, transmite Agerpres.

"Am pregătit cea mai puternică moţiune de cenzură, unica moţiune de cenzură din ultimii 30 de ani care are toate semnăturile pentru ca acest guvern să devină istorie. Acest guvern va deveni istorie joi. Ţineţi minte - 10.10 (10 octombrie - n.r.) va fi ultima dată când ne vom adresa Vioricăi Dăncilă cu titulatura de prim-ministru al României. Va pleca acasă. România va fi izbăvită, aşa cum îmi spun mulţi oameni când mă întâlnesc cu ei pe stradă: "Salvaţi-ne! Daţi-ne o şansă spre normalitate! Daţi-ne o şansă pentru ca oamenii cinstiţi să aibă posibilitatea de reuşită în ţară! Daţi-ne o şansă pentru ca oamenii sănătoşi, oamenii muncitori şi oneşti să poată să îşi poată face planul de viitor în România şi dacă vor să se întoarcă să aibă unde să se întoarcă, o ţară în care instituţiile să funcţioneze, în care funcţiile să se ocupe pe bază de competenţă şi profesionalism şi nu de o apartenenţă politică"", a afirmat Turcan, în discursul susţinut în prezenţa a peste 2.100 de liberali care participă la Adunarea regională a organizaţiilor PNL Nord-Est, unde este prezent şi preşedintele Klaus Iohannis.

Raluca Turcan a arătat că această moţiune de cenzură este o posibilitate şi o şansă care "a dat la o parte bariera ce ne-a sufocat până acum".

sursa: Hotnews

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Individa asta nici macar un lucru minor nu a invatat: daca ai fost prim-ministru, aceasta titulatura iti ramine toata viata.In fond, ce prtentii poti sa ai!
5
1
pizdeii ma-tii de mincinoasa care m-a mintit ca nu ia muie dar de fapt dorea doar ....un tva marit ! Ar trebui sa ia doar muie ca sa nu mai fete o vita ca tine ! animalule , propaganda proasta , daca vin liberalii o sa trimiti nevasta la produs pe fata , ca nu vei mai avea bani de intretinere !
5
1
Daca tot spun pizdeii si se lauda cu atatea cresteri de salarii si pensii, de ce omului de rand, zi de zi, ii raman tot mai putini bani!
3
4
asta e dancila a voastra nu-i asa?
3
0
Daca vutu e secret, altele sunt datele problemei. Multi parlamentari sunt deja arvuniti.
2
1
Raluca pe data de 10 -10 -2019 vi si i-mi dai o limba exact in coooooae. cum i-ai dat lui Stolojan ..
4
1
Las o mai moale ca esti varza si tu! Voi va doriti prea mult puterea si nu o sa stiti ce sa faceti cu ea, daca, Doamne fereste o sa o aveti!
7
1
AI AVUT 30 DE ANI SANSE SI NU AI FACUT NIMIC ..TOANTO ,,CIOCU MIC CUM LA FEL O SA FII SI TU PE 10 - 10 .
13
1
Rade ciob de oala sparta ! Daca preciza si anul era isteata . Ce sa-i ceri unei foste PDListe ? Vorba lui Creanga : daca-i popa sa ceteasca ,daca-i deputat sa minta si sa fure !
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212