REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Raluca Turcan: Am solicitat să fiu amendată pentru nepurtarea măştii de protecţie

Raluca Turcan: Am solicitat să fiu amendată pentru nepurtarea măştii de protecţie

Replica API 1 aprilie 2021 | 00:00 1155

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunţă că a solicitat să fie amendată pentru că nu a purtat masca de protecţie în spaţiile publice, subliniind că "nu a fost o sfidare sau nepăsare".

Raluca Turcan

"Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente şi în tot restul timpului am respectat regulile. A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare. Înţeleg criticile şi mi le asum, dar trebuie să explic şi manipulările care au apărut mai ales în mediul online: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acţiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată şi direcţia vădit manipulatoare a acestei situaţii", a scris Raluca Turcan, miercuri, pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Ea subliniază că "este important să respectăm toţi regulile".

"Este important să rămânem prudenţi şi să ne protejăm sănătatea noastră şi pe a celor din jurul nostru. Înţeleg că oamenii au obosit cu toţii, dar trebuie să rămânem prudenţi şi să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp", subliniază Raluca Turcan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pandemia le aduce bani frumosi guvernantilor. Mastile i-au facut miliardari pe politicieni.
0
0
cu siguranta asta este cel mai prost ministru de dupa 1989!!!
2
0
ba este, absenta masiva la vot ii va obliga sa caute alti oameni de crezi ca va manipuleaza cu sloganul important e sa votezi?? ca au ei grija cine sa castige!!!
1
1
Pe bune???!!!! Nu pot sa cred!
2
0
A luat ea lumina de la Udrea nu cu mult timp in urma? Nu o lauda pe blonda cu slugarnicie? Luati de aici,pe ea au votat-o romanii in continuare,ca impreuna cu pedelistii redenumiti penelisti,sa conduca tara. Au mai fost votati si aia de la USR,niste ghioarle. PSD-ul a ramas ca betivul in coma,in santul de la marginea drumului. Oferta pentru alegeri este cea mai proasta din lume. Dintre prosti ce sa alegi? Nu e nimic sa blocheze candidaturile unor zabauci,ciudati,tupeisti, neamuri proaste. Romanii merg la vot ca la un magazin de ciurucuri gasite la tomberon.
8
0
ce fata de macrou in conserva ai cruelo
9
0
Serios?pai amenda trebuia data pana acum.vai dar eu cer sa nu cumva sa nu primesc!!!! penibil si jegos
10
0
Alte fantezii mai ai, Fefeleaga ?
13
0
Arata mai bine cu masca, este fraiera ca nu o poarta.
14
0
daca te uiti la ea,nici nu ii trebuie
14
0
....... si fara familie intemeiata , hotaraste soarta a zeci de mii de familii din institutiile statului ? Atinci Plavanule ia-o si pup-o in .....
11
0
O curva proasta dar fudula viceprim ministru in guvernul Romaniei. O sa va mearga foarte bine romanilor daca sunteti condusi de asemenea oameni?
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212