REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Raluca Turcan anunță mai multe grile de salarizare, în funcție de domenii

Raluca Turcan anunță mai multe grile de salarizare, în funcție de domenii

Replica API 18 februarie 2021 | 00:08 2170

Raluca Turcan spune că o nouă lege a salarizării va fi gata pentru 2022! În ea for fi plafonate anumite sporuri, care vor avea o sumă fixă prevăzută, iar altele vor fi eliminate.

Raluca Turcan

Ministrul Muncii a anunțat că vor fi mai multe grile de salarizare, în funcție de domeniul de activitate.

”Unele sporuri pot fi eliminate, altele pot fi introduse în sumă fixă. În paralel cu grila de salarizare din administraţia publică, mai luăm în calcul introducerea unei grile şi în anumite instituţii cu rol de reglementare, cum ar fi ANCOM-ul, cum ar fi ANE-ul, cum ar fi ASF-ul, pentru că acelea sunt instituţii publice unde toţi angajaţii practic sunt remuneraţi din bani publici, însă aceste salarii sunt disproporţionate cu ceea ce există în sistemul bugetar.

Toată procedura pentru noua lege a salarizării va dura un an.”, a spus Raluca Turcan la Antena 3, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este ca unii puturosi, nu inteleg faptul ca un pensionat anticipat ARE voie sa lucreze! Poate lucra, de exempul, pe PFA, daca se incadreaza in patru salarii medii castigate intr-un an. Nu are voie la contract individual de munca. Capisci?
1
0
dar de salariile si pensiile din magistratura nu se pune ,isi baga salarii marii pe ultima suta de metrii si pe urma na pensiisi parlamentarii la fel dar ce pizda mami lor mananca cu sapte guri? asta este escrocherie pe fata .Oricum in viitorul apropiat nu vom mai avea nimic vor vinde si tara pe bucatele
6
1
Doamne nu ii spune nimeni cum arata? Si-au batut joc de ea cu atat botox! La cum arata este normal cat de desteapta este...Se vede desteptaciunea i-a iesit prin piele...prin botox..Asta cand merge afara ne face de ras si la propriu si la figurat,cu fata ei de extraterestra.Cat de tampit sa-ti pui rapandula botoxata in functie. Ascunde-o dracu tine-o pentru tine daca o vezi frumoasa nu ne-o promova noua. Si nu ne faceti pe noi de ras ca natie cu toate amantele voastre promovate in functii de conducere.Asta este "om" care sa ma reprezinte pe mine ca cetatean in fata alte tari?
9
10
Desteapta asta care nu stie ca un pensionat anticipat nu are voie sa mai lucreze atata timp cat a optat pentru acest tip de pensie in conditiile indeplinirii stagiului complet de cotizare dar nu are inca varsta legala ,cu penalizarile de rigoare ,n-are ce cauta in functia de ministru al muncii.Dupa indeplinirea tuturor conditiilor si trecerea la pensia pentru limita de varsta,orice pensionar e liber sa aleaga daca,unde si in ce conditii e apt sa mai munceasca.Cand mai este prezenta in emisiuni sa vina cu lectiile invatate, nu sa-si spuna parerea,ca unde-i lege nu-i tocmeala.
10
12
SUG PULA IN EUROPA SI SUSTIN MAHARII DIN PUTEREA ROMANIEI CE GRILA LE VETI STABILI??? PENTRU JAVRELE CARE AU SUSTINUT TRAFICUL DE PERSOANE DE LA CARACAL LE VETI SUSPENDA PENSIILE SPECIALE???...UN GUVERN DE CACAT CONDUS DE UN PRESEDINTE DE DIAREE
8
10
Dar D-na Ministru ce sporuri si ce grila de salarizare sunt pentru komentatorii da internet?Astea le-ati prevazut?Am inteles ca s-a aprobat pentru aceasta categorie sporu da 104,35 %
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272