REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Raluca Turcan, atac la Sevil Shhaideh

Raluca Turcan, atac la Sevil Shhaideh

Replica API 13 martie 2017 | 00:14 405

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, scrie pe Facebook, după o vizită în judeţul Vaslui, că liberalii se vor opune „fraternizării” cu PSD, acuzând partidul că a adus doar sărăcie în ţară, şi o întreabă pe ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, dacă se va ocupa şi de astfel de judeţene prin alocări de fonduri, nu doar de Mamaia.

"În puţine locuri din ţară este lupta contra PSD atât de grea ca la Vaslui. Sunt mândră de colegii din PNL care se luptă în condiţii extrem de dificile. Vineri seara am participat la şedinţa Biroului Permanent Judeţean Vaslui. Aici am găsit oameni supăraţi pe unele decizii din trecut ale PNL, dar cu toate acestea determinaţi să lucreze pentru a aduce filiala Judeţeană din Vaslui la nivelul aşteptat. În ce mă priveşte, nu voi tolera fraternizarea cu PSD-ul", scrie Turcan.

Liderul PNL spune că în foarte multe judeţe ale României, "PSD a ştiut să aducă un singur lucru: sărăcie", iar liberalii cer investiţii masive în infrastructură, educaţie, sănătate, atragerea de investitori şi punerea în valoare a turismului şi a patrimoniului cultural, scrie Digi24.

"Există soluţii! Termitele de la PSD nu au produs decât şomaj şi sărăcie în Vaslui. Dna. Sevil Shhaideh, vă puteţi ocupa totuşi şi de combaterea sărăciei din Vaslui? România e mare! Nu înseamnă doar Mamaia", mai scrie şefa PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Turcan? Simbolul prostiei coafate si cu zurgalai de lux pe ea. Prezenta si declaratiile ei sunt de-o prostie crunta. Asa de mult a decazut asazisul pnl - pdl incat o tine pe tolomaca asta in frunte. Shaideh e peste ea cu mult. La intelect! La sex ramane Raluca ca naluca...
2
1
mai oameni buni nu fac politica dar poate sa mi aminteasca cineva in 2010 cine era la putere cand s au taiat salariile si pensiile si s au dat afara din servici atatia si cu credite, si cu copii, si batrani?,,,,,,nu mai tin minte
2
1
Turcan este deja simbolul idioteniei PDL vopsit in PNL. Muierea nu intelege ca daca vrea sa arate ca PNL e bun,atunci trebuie sa prezinte public alternative viabile la ce face acum PSD-ul. Lupta trebuie data pentru binele populatiei,nu impotriva altui partid. Nu este lupta in ring gen care pe care,ci lupta pentru binele celor care voteaza. Daca nu e asa,nu mai e politica ci doar scandal de bodega intre clanuri betive de dobitoci,dar din pacate romanii nu castiga absolut nimic. Turcana e bolovanca rau,mahalagioaica,nu politician.
11
1
Doamna, doamna nu este surprizator cum ganditi de ce cat ati fost la putere PNL SI PD nu ati avut prioritati pentru aceste sarace din Moldova am vazut pomicultura care se naruie nu aveau oamenii unde sa-si livreze marfa stateau cu merele in remorci ....
9
0
Turcan asta din ce boscheti a iesit...e mai distrusa ca sluga asta de evil paide...
7
2
Doua tute!
4
2
Bag poula in gatul lui tircan urata cu sloboz in nas. Bleah
7
0
Nu atacati PSD-ul. El este speranta bunicilor vostri. Daca votati si voi viitorul era altfel. Succes!
8
2
Hahahahaha, cel mai hilar personaj politic!
11
1
Turcan- hau-hau
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272