REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Raluca Turcan, despre sporurile bugetarilor: Unele trebuie tăiate, plafonate, periate

Raluca Turcan, despre sporurile bugetarilor: Unele trebuie tăiate, plafonate, periate

Replica API 12 februarie 2021 | 00:08 1682

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, le-a dat joi asigurări sindicatelor, că nu susține o abordare 'heirupistă' pe tema tăierii/plafonării/reducerii unor sporuri pentru bugetari, dar că este nevoie de acest proces.

Raluca Turcan

„Nu susţin abordările heirupiste, deciziile luate de azi pe mâine, pentru că în felul acesta riscăm să îi afectăm pe cei care muncesc şi merită sporurile. Sporurile sunt o sursă de venit şi pentru angajaţii cu salariu minim sau cu venituri mici, dar şi pentru cei cu salarii foarte mari. Am gândit câteva principii, care ţin de o plafonare, o periere, o reajustare a unora şi o reierarhizare a salarizării. Cred că unele sporuri trebuie să fie tăiate, dar avem nevoie şi de propunerile dumneavoastră pentru a fundamenta o poziţie finală pe care ulterior să o putem discuta", a declarat ministrul Muncii.

„I-am asigurat pe partenerii noștri de dialog că tema sporurilor este subiectul unei analize riguroase și că eventualele modificări vor fi atent fundamentate. Tocmai de aceea, reașezarea sistemului de sporuri nu trebuie făcută în stil heirupist, ci bine argumentată și negociată cu partenerii sociali”, a mai scris Turcan pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Decizia privind sporurile bugetarilor se va lua în Parlament.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"trestia vorbitoare", maninca "bors" din greu.
1
0
ce sa mai comentez ...voi ati vrut-o astia de iesiau in strada si spuneau ca REZIST acum rezistati daca pana acum nu era bine
1
3
in ce hal a ajuns tara asta, daca proasta asta este ministrul muncii
9
5
Taiati toate sporurile si asigurati salarii decente, HOTILOR!
11
5
cu care te-a inzestrat mata!
8
5
Mori tu idiotule ,blestemul sa cada pe tine prostovane
7
1
Moarte la toti romanache da romania karpa-n kur cum e ei.Sa traiasca doar unu asta care scrie si care e smeckhchker da smenker.Am zis
2
8
sa transformi o curva proasta in ministru.Moarte intelectualilor adevarati,numai asa putoretul va prelua comanda Romaniei,cu ajutorul serviciilor,binenteles..
9
7
Muista dracului. Te-a trimis Stolo sa ne sugi pola la toti cei carora vrei sa le tai sporurile.
10
8
proasta asta merita sigur spor de prostie,si pensie speciala din acelasi motiv,si de proasta ce era turcan proasta o chema,dar se pricepea sa cante la salam cu barba
12
6
esti frumoasa tare
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212