REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Raluca Turcan: Liderii PSD sunt cu gândul doar la voturi şi la amânarea alegerilor

Raluca Turcan: Liderii PSD sunt cu gândul doar la voturi şi la amânarea alegerilor

Replica API 9 noiembrie 2020 | 00:00 1214

Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că liderii PSD sunt cu gândul doar la voturi şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară PNL va mai pierde puncte.

Raluca Turcan

"Sunt cu gândul doar la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară vom mai pierde noi puncte. Aţi uitat oare când aţi contestat legile nostre, care protejau oamenii, la CCR? Ai uitat că din cauza voastră au ieşit oameni din spital, infectaţi cu COVID, cu riscul să-şi îmbolnăvească familiile sau cunoscuţii? Aţi uitat că lideri de-ai voştri făceau paradă la televizor că nu poartă mască şi că masca e o prostie? Ceea ce oricum credeţi cu toţii în continuare. S-a văzut la restaurant", a scris pe Facebook Raluca Turcan, scrie Agerpres.

Ea spune că liderii PSD nu s-au hotărât încă în privinţa organizării parlamentarelor şi accentuează că "sănătatea publică trebuie să fie pe primul loc".

"Ipocrizia este fără limite la PSD. Liderii din partidul lui Marcel Ciolacu acuzau guvernul Orban, în timpul primului lockdown din primăvară, că nu ştie decât să ţină oamenii închişi în case, în izolare, cu botniţă la gură, iar azi reproşează aceluiaşi guvern că a întârziat prea mult cu adoptarea restricţiilor. Nu vreţi alegeri. Sigur? Că vorbiţi pe două voci. Azi vreţi, mâine nu mai vreţi şi poimâine vă mai gândiţi. Până vă hotărâţi vă spun că oamenii trebuie să protejaţi. Şi sănătatea publică trebuie să fie pe primul loc dacă eşti responsabil. Românii pierd enorm pentru că nici măcar în momente de extremă criză sanitară, unii politicieni nu se pot gândi decât la voturi, putere, interese, legi preferenţiale", a arătat Turcan.

Potrivit vicepremierului, "nu avem voie să uităm că trei ani PSD a acaparat agenda guvernamentală şi parlamentară doar cu legi şi subiecte despre şi pentru infractori, control al instituţiilor statului şi subordonare politică".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mananci kakat javra inputita
2
0
Alta grija nu aveti.Tara arde si baba se piaptana.Lumea urala in strada si ei dau vina pe cine gasesc.Astia sunt surzi, orbi? Ei nu vad nu aud reactia poporului? Ei nu vad ca totate masurile luate pentru economie,sanatate,invatamant etc.sunt proaste,gresite? Nu au facut nimic bun de cand sunt la guvernare pentru acest popor. Au primit bani de la UE si isi impart cu firmele lor pe teste PCR,masti,drumuri etc.Ei nu au fost in stare sa faca nimic.Cand vorbesc la televizor vorbesc de parca cine stie ce realizari impunatoare ar fi avut ei...rahat,vorbesc numai de banii de la UE.
1
1
doar la pula. Mars in mortii ma-ti de scursura ordinara
10
0
maninci de PSD dar nu ei au spus ca taie pensiile speciale tu cu gasca ta care faceati chindi in birouri at ceva nu faceti cin va vine nebuneala aveti grija de poporul asta frecatorilor de valuta hoti bolnavi
7
1
Nu merg la vot. La piata nu am voie. Copiii la scoala nu-i pot trimite. Sunt obligat ca la o deplasare necesara sa ocolesc zeci de km localitale carantinate, pe banii mei. Si-mi cereti sa merg la vot?!
8
0
Voi vorbiti despre voturi? Pai voi sunteti in stare sa faceti orice pentru ele, inclusiv prostitutie!
11
0
vorbeste transexuala bolnava de psd
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212