REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Raluca Turcan: Moţiunea de cenzură este un demers de imagine pentru liderul PSD, Marcel Ciolacu

Raluca Turcan: Moţiunea de cenzură este un demers de imagine pentru liderul PSD, Marcel Ciolacu

Replica API 24 august 2020 | 00:00 930

Vicepremierul Raluca Turcan consideră că moţiunea de cenzură este "un demers de imagine pentru liderul PSD, Marcel Ciolacu".

Raluca Turcan

"PNL şi Guvernul Orban s-a concentrat în toate aceste luni pe gestionarea situaţiei crizei sanitare fără precedent, pe salvarea economiei profund afectată de criza sanitară şi, în acelaşi timp, pentru punerea bazelor pentru valorificarea fiecărui euro care vine de la Comisia Europeană, ca rezultat al parteneriatului şi existenţei noastre ca parte comună la construcţia europeană. De la momentul aderării în UE, avem cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor europene. Asta a însemnat o muncă teribilă, pe care e bine ca oamenii să o cunoască atunci când alţii se ocupă de moţiuni de cenzură depuse în sesiune extraordinară, într-un grav conflict constituţional între instituţiile statului, în avans de alegerile interne ale PSD-ului, ca demers de imagine pentru liderul PSD, Marcel Ciolacu. Aşadar ei astăzi fac un simulacru de democraţie cu toate că au omul şi postul la acest congres, noi guvernăm şi pe viitor se va întâmpla la fel. Haideţi să facem un mic exerciţiu de imaginaţie şi gândiţi-vă cum ar arăta, ferească Dumnezeu, România guvernată de către PSD, dacă această moţiune ar trece, cu oamenii care sunt în jurul lui Marcel Ciolacu. Păi nu i-am văzut? Sunt aceiaşi care ne-au dat catastrofa guvernării de până acum", a declarat sâmbătă Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă, scrie Agerpres.

Raluca Turcan s-a aflat sâmbătă la Sibiu, însoţită de ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exista intr-adevar o mare circoteca pentru imagine,insa asta e balabila tuturor partidelor si din pacate unii romani pun botul la asa ceva. Nu stiu sa fac nimic,dar uite ce fain arat si cum stiu sa-l injur pe opozant,ca, asta e la noi confruntarea cica politica. De necazurile si aspiratiile neamului,caca maca,nu le pasa ,dar nici noi nu devenim mai constienti de asta.
0
0
Aceasta mimata motiune, si-a atins cu brio scopul- unicul candidat la sefia partidului, partid ai caror sefi au trecut si prin puscarie,- a obtinut ceea ce-si dorea cu ardoare. Legat de guvernare, cosmarul lor, cred ca au zis bodaproste ca nu i-au prins aceasta pandemie la guvernare- nu se descurcau, exclus-in schimb este usor sa iti umfli muschii si sa dezinfoemezi, sa improsti cu noeoi- cu atat mai mult cu cat ies la lumina zilei modul in care ati guvernat Mascariciul ponta sa explice sursa si destinatia celor 2,5 milioane dolari din campania din 2014. Stigator la cer, in astfel de conditii
1
0
Motiunea de cenzura va trece draga Ralu.Poate intre timp afli si tu citi ani ai.Nu de alta dar te faci de hindel.Zi lu orban sa caute alt scaunel poate fi de pescar pliabil ii ok.Javrelor.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272