REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Raluca TURCAN: Sezonul estival TREBUIE să se DESFĂȘOARE fără PROBLEME! Video

Raluca TURCAN: Sezonul estival TREBUIE să se DESFĂȘOARE fără PROBLEME! Video

Replica API 23 mai 2021 | 00:07 4421

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a susținut o conferință de presă, sâmbătă, 22 mai, în Portul Tomis – Zona On plonge – unde, în autobuzul supraetajat colantat cu însemnele Capitalei Tineretului, s-a dat startul „Maratonului de vaccinare anti Covid 19 + Testare Hepatita C“.

La eveniment au participat ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, secretarul de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Mihnea Drumea și secretarul de stat la Ministerul Energiei, George Niculescu.

De asemenea, prezenţi au fost şi prefectul Constanţei, Silviu Coşa, viceprimarul Ionuţ Rusu, consilierul local Adriana Câmpeanu, directorul RAEDPP, Teo Hira, Septimiu Bourceanu, Bogdan Huţucă, Cristina Schipor, Sergiu Niculescu, dar şi alţii.

"Am ales să vin astăzi la inaugurarea acestui centru mobil de vaccinare întrucât se dă un semnal că procesul de vaccinare trebuie să continue. Se apropie sezonul estival şi în Constanţa lucrul acesta poate să ajute întregul litoral, să se desfăşoare acest sezon fără griji şi fără probleme. Oamenii trebuie să simtă că revin la normalitate. Singura soluţie pentru a reveni la normalitate este vaccinarea. În Constanţa lucrurile merg bine. Oraşul e în top naţional în privinţa ratei de vaccinare. Faptul că suntem astăzi aici, vrem să reprezinte un impuls şi pentru celelalte judeţe. Vrem, ca ţară, în luna august să ne apropiem de un procent de 50 % a populaţiei imunizate", a transmis Raluca Turcan.

Ministrul Muncii a vorbit şi despre noua lege a pensiilor. "Lucrurile trebuie privite printr-o strategie. În România există o problemă de inechitate în sistemul de pensii şi, în același timp, de aplicare diferenţiată a unei legi care ar trebui să fie aceeaşi pentru toată lumea. Strategia corectă şi asumată de ţară este ca sistemul să fie reformat, pensiile să fie pe bază de contributivitate, să aducem echitatea, sistemul de pensii să fie sustenabil şi nu improvizat şi folosit mai ales în perioade electorale. Aceasta este strategia Guvernului. Varianta legislativă pe care o vom propune îi va avantaja pe pensionari. Când va veni noua lege a pensiilor, va fi reformatoare", a explicat Raluca Turcan.

După susținerea declarațiilor de presă, vizita va continua la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional, cel mai mare centru de vaccinare din județ.

Video

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vomit.....
6
0
ha ,ha ,broscoiul nostru lingau vrea dir general,doar daca mor eu ajunge el dir general....nici de sef compartiment inspectie nu are fata !
4
7
Vara oile urca la munte, ce treaba are ?!
4
0
Bla, bla, bla si pam, pam, pam. Jeguri de politicieni.
11
0
ce mwee va dat pnl'u.... cwrvele si sclavetii din media au gura murdara de rahjat
14
1
Ce de catei pe langa obosita asta
16
0
ce desteapta esti tu Raluca
11
0
Si fara probleme sa se desfasoare si m u i a pe care ti-o vom da cu totii si tie si lu' ma-ta. Mwe P N L
14
0
Sunt cuvintele cainelui meu care traieste cu tine o mare aventura de dragoste.
15
0
am zarit in zare un bou ,numit Omocea ,ce cauta acolo,ranjitul nostru?
14
10
Sa-se duca la Vaslui ca poate au nevoie si ei de turisti de astia!
15
2
eu nu pot decat sa-ti spun de 1000 de ori DU-TE DRACULUI CU GUVERNUL TAU CU TOT
33
4
Numai incompetenti care rad de noi, ca ne au pacalit la alegeri!
33
2
experi mentale. Cititi prospectele. Sunt modifficate genettic
18
4
Muwe si tie si lui iohannis si familiei tale si sustinatorilor tai. La kkt leprelor
32
2
Mwe fgm de taratura! Mwe cu kkt la tot p n l ul!
34
4
SORIN MIHAI ESTE BOUL CEL MAI IMBECIL. NUMIT DE SOTIA LUI CARE ARE COMUNICARE ORALA CU BOUREANU.
17
5
si tie ti-au spalat creierii cu vaccinurile astea?Doar esti blonda...Vaccineaza-te tu intai.Chiar te rugam!
34
6
Daca o vaccinam rezolva si problema pensuiilor...husti pe gard
20
5
Du.te si fa o tura prin oras sa vezi buruienile de 1 m..
50
2
ASTA GANDESTE CU BUZELE BOTOXATE SI CU NEURONUL ALA BLOND. CE PREGATIRE ARE MAIMUTA ASTA IN DOMENIUL MEDICINEI SA SPUNA CE SA FACEM SI CE SA NU FACEM?!
39
6
EU AS INTREBA O PE TUTA CITI ANI ARE.NU DE ALTA DAR SA MAI RIDEM SI NOI.
39
6
Atunci cand guvernul iti da ceva gratis e bine?Adica n-au reusit sa rezolve foamea din Africa si din lume in atatia ani si acum de la un virus cu 99.9 la suta rata de vindecare ne ofera GRATIS plus CADOU un vaccin facut de niste bogatani pedofili care militeaza pt Climate Change cand ei au avioane si yachturi pe langa alte autoturisme cu motoare de 4000cc?Ne iubeste tare de tot guvernul! Face experimente pe noi ca asa zice Gates si Schwab?Fuck all of u
40
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272