REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

RAMBO de CONSTANŢA: A DISTRUS 2 PĂCĂNELE cu PUMNII, din cauza NERVILOR

RAMBO de CONSTANŢA: A DISTRUS 2 PĂCĂNELE cu PUMNII, din cauza NERVILOR

Replica API 26 septembrie 2021 | 22:43 124

Marcel Vasilică Ciobanu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Acesta este acuzat că, fiind foarte nervos după ce pierduse o grămadă de bani la păcănele, a spart două aparate slot-machine cu pumnul, în incinta sălii de jocuri care aparţinea firmei E-Gaming Multislot. Prejudiciul a fost de 20.000 de lei.

Potrivit declaraţiilor supraveghetoarei sălii de jocuri, inculpatul a ajuns în jurul orei de 5.00, jucându-se aproximativ o oră la două aparate de slot-machine. La un moment dat, în jurul orei 6.00, din pricina stării de nervozitate provocate de mențiunile eronate dintr-un bilet câștigător, a lovit cu pumnul în display-ul a două aparate tip slot machine, provocând distrugerea ecranelor acestora. Prejudiciul astfel provocat este în valoare de 20.000 de lei, sumă contestată de inculpat. Inculpatul şi-a recunoscut fapta.

Ce a spus instanţa

La individualizarea pedepsei, instanţa a avut în vedere împrejurările și modul de comitere a infracțiunii, precum și mijloacele folosite, starea de pericol creată pentru valoarea ocrotită, natura și gravitatea rezultatului produs ori a altor consecințe ale infracțiunii, motivul săvârșirii infracțiunii și scopul urmărit, natura și frecvența infracțiunilor care constituie antecedente penale ale infractorului, conduita după săvârșirea infracțiunii și în cursul procesului penal, nivelul de educație, vârsta, starea de sănătate, situația familială și socială. Inculpatul nu este cunoscut cu antecedente penale, are studii gimnaziale și nu are ocupație sau loc de muncă, iar pe parcursul urmăririi penale a avut o atitudine cooperantă. Faptele inculpatului prezintă un grad de pericol social relativ redus, raportat la faptul că acțiunea de distrugere s-a realizat pe fondul stării de surescitare generată de pierderea unor anumite sume de bani. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au decis condamnarea lui Marcel Vasilică Ciobanu la 4 luni de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212