REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ramon de la „MasterChef“, glumețul emisiunii, apel umanitar în lupta cu cancerul. Cât de mult l-a schimbat boala!

Ramon de la „MasterChef“, glumețul emisiunii, apel umanitar în lupta cu cancerul. Cât de mult l-a schimbat boala!

Replica API 9 martie 2020 | 00:00 1387

Ramon Chicireanu

Foto: Facebook

Cu siguranță vi-l amintiți pe Ramon, concurentul de la MasterChef care i-a făcut pe cei trei jurați să râdă cu lacrimi atunci când s-a prezentat pentru prima oară în competiție. Un adevărat personaj, Ramon nu doar că a înveselit juriul și telespectatorii, ci a și reușit să meargă mai departe în concurs, demonstrându-și și abilitățile în arta gătitului.

În prezent însă, Ramon Chicireanu nu mai este atât de vesel precum îl știa toată lumea. Ramon de la „MasterChef” duce o luptă cumplită după diagnosticul primit: cancer limfatic. Fostul concurent al emisiunii se zbate de ceva ani buni să scape de boală, însă se pare că aceasta a revenit.

În urmă cu doi ani, după ce a făcut un tratament în Germania, fiind supus la mai multe investigații, tratamente și operații complicate, Ramon părea că învinsese boala, însă acum apropiații lui au făcut un apel umanitar pe rețelele de socializare pentru salvarea acestuia, semn că starea lui nu este deloc una bună. În plan personal, Ramon este căsătorit și are trei copii.

„Om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenă cu cancerul. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boală îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania - ţară unde a putut beneficia de un tratament corespunzător, a făcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptă cu înverşunare.

Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fază cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabă pe la el şi apoi a invitat-o sã îl părăseascã. El avea chestii mult mai importante – acasă în Romania tocmai i se năştea al 3-lea copil o minune de fetiţă!!

Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat. Însă Ramon Chicireanu e un adversar din ăla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunată care îl ajută şi îi este alături. El nu stă la discuţii mult cu boala asta - el luptă, zâmbeşte, găseşte puteri interioare nebănuite şi identifică soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe.

Foto: Facebook

Nu existã cuvinte care sã poatã reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorătoare -surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit- plin de perfuzii, găurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut- acestea sunt imaginile unui om care duce o luptă pe viaţă şi pe moarte.

Foto: Facebook

Toate aceste investigaţii şi operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare -iar Ramon îşi doreste să continue aceastã luptp pentru că el ştie cum să o câştige. Noi oamenii avem o putere fantastică– aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi să le oferim apropiaţilor o nouă şansă la viaţă. Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem sã îl ajutăm să îşi implineascăvisul – acela de a trăi!!! Ramon meritã sã îşi scrie în continuare povestea vieţii sale!”, a fost mesajul unui apropiat al familiei lui Ramon, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272