REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ramona Gabor: "De vreo 6 ani, nu am mai ajuns acasă de Sărbători". Ce îi lipsește din România

Ramona Gabor: "De vreo 6 ani, nu am mai ajuns acasă de Sărbători". Ce îi lipsește din România

Replica API 3 decembrie 2020 | 20:10 1451

Trăiește de 10 ani în Dubai și nu a uitat că este româncă. Atunci când se gândește la țara natală, Ramonei Gabor (31 ani) îi vin în minte tot felul de bunătăți, pentru că pe lângă bucătăria franțuzească și cea japoneză, pe care le adoră, nu poate să nu se gândească la minunatele ciorbe românești. Și pentru că nu le găsește deloc în Dubai, și le gătește singură.

Ramona Gabor

foto: Facebook

“De acasă îmi lipsesc multe, pentru că țara mea va fi România pentru totdeauna și îmi lipsesc, din punct de vedere al mâncării, în primul rând ciorbele, pe care aici, în Dubai, nu le găsesc, dar mi le fac eu acasă. Ciorba mea preferată este cea de perișoare din piept de curcan sau de pui, cu multe legume. Îmi lipsește familia, sora mea și copiii ei, nepoții mei. Îmi lipsesc foarte mult natura și aerul proaspăt de Europa, care nu o să fie niciodată în Dubai. Da, gătesc românește aici, nu pentru iubitul meu. Gătesc pentru mine, pentru prietenii mei. Îmi place să gătesc românește și o fac cu mare drag de fiecare dată. Cred că 90% dintre rețetele mele sunt doar românești, dacă vreau orice altă bucătărie atunci găsesc aici, a povestit pentru Click! Ramona Gabor, care se gândește că ar putea ajunge în luna decembrie în România, la ea acasă.

De 6 ani nu a mai ajuns în România de Crăciun

“Să fiu sinceră, cred că de vreo 6 ani nu am mai ajuns în decembrie acasă. Însă poate de data aceasta trebuie să ajung în Europa, pentru că lucrez la a-mi plasa produsele, deci s-ar putea să ajung anul acesta din nou acasă!”, a mai completat Ramona, care și-a lansat în luna noiembrie o linie de parfumuri în Dubai, iar principalul său vis este să dezvolte afacerea Gabor Prive.

“Sărbătorile de iarnă de obicei mă prind în Dubai, iar de Crăciun merg cu prietenii mei cei mai buni la un brunch de Crăciun, cu curcan, și tot felul de retețe tradiționale, de peste tot din lume. Aceste bufeturi de Crăciun sunt foarte bogate, cu absolut orice, practic nu lipsește nimic de pe masă de Crăciun, decât porcul. Îmi place să ofer cadouri și să fac pe Moș Crăciun. Este una dintre activitățile mele preferate, îmi place să alerg după cadouri, să le aleg cu grijă, să le dăruiesc și să îi surprind pe cei dragi”, a mai spus vedeta, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bre nea GIGI nu e ma bomba biologica poate BOMBA SEXOLOGYKA
1
0
ce parfumuri lanseaza si panarama asta ? stai acolo la supt in continuare , nu fa intrerupere, ca vor gasi araboii alta prospatura.
1
0
avem destule coarde,panarame,penale incitnumai tu lipseairamona.Stai dreq acolo cu covidul tau cu tot ,bomba biologica!
0
1
de asta nu mai putem noi sa dormim,,oi fi si tu vreo vedeta
1
0
Saraca numai la cratita sta toata ziua , sugi buchete de pwli pe acolo
3
0
iar promovati borfeturile din Dubai ? Asta e curva de lux la arabeti nu o mai plingeti atat .
4
0
stim si noi care sunt activitatile tale preferate, draga moshului, mult succes si ai grija sa nu te ineci!
5
0
ii aranjeaza pe araboii muisti !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614