REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ramona Gabor, într-o vacanță de lux în Bali. Cum s-a relaxat și cum s-a pozat vedeta care locuiește în Dubai

Ramona Gabor, într-o vacanță de lux în Bali. Cum s-a relaxat și cum s-a pozat vedeta care locuiește în Dubai

Replica API 31 august 2022 | 00:00 1522

A făcut yoga, a stat la soare, s-a relaxat în piscină, s-a plimbat în peisaje uimitoare, așa își petrece Ramona Gabor vacanța în Bali.

Ramona Gabor

Nu a ratat ocazia și la fiecare activitate a făcut poze sau filmări. Pe toate le-a distribuit în mediul online, pe Instagram, unde e urmărită de peste 190.000 de urmăritori.

Viața Ramonei Gabor în Dubai

Avea puțin peste 20 de ani când a părăsit România. Ramona Gabor nu are vreun gând să se mai întoarcă acasă, e mulțumită și mândră de viața pe care o are la sute de kilometri depărtare de casă, în Dubai. Sora Monicăi Gabor s-a stabilit acolo, ba chiar și-a clădit și o carieră. Aceasta are multe contracte de imagine cu diverse branduri cunoscute acolo, este fotomodel la multe evenimente. Pentru acest job, Ramona are mare grijă la stilul său de viață, urmează o dietă și face și mult sport. Întotdeauna trebuie să arate perfect în fața aparatului de fotografiat. Totodată, Ramona Gabor a investit și 7.500 de dolari în cursuri de gemologie. Ea și-a dorit să devină expertă în diamante.

„Am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice diamant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante.

În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a declarat Ramona Gabor pentru click.ro acum ceva vreme.

Mai nou, Ramona Gabor este antreprenor, are propria afacere. Aceasta are o linie de parfumuri care îi poartă numele. La 10 ani de la plecarea în România a intrat în lumea afacerilor, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca ea sunt multe fete in dubai, combinate, aici ce sa faca in saracie?
1
0
scene din viata borfeturilor romanesti genul care daca nuaveau pizzda mureau de foame .
1
0
i-a facut bine cariciu de arab...acum e mare afacerista.
0
0
vedeto,deabia astept sa te vas scapatata cum cersesti bani,vezi oana lis.acum te relaxezi,adica prostituezi,sa te vedem mai incolo ce relaxata,hidratata,dezintoxicata,cu vibeul marit vei fi fa!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272