REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Randi, „atac” la adresa lui Alex Velea! Cum l-a caracterizat artistul pe iubitul Antoniei

Randi, „atac” la adresa lui Alex Velea! Cum l-a caracterizat artistul pe iubitul Antoniei

Replica API 24 mai 2021 | 18:51 1627

Randi a lansat un nou „atac” la adresa lui Alex Velea. Nu este pentru prima dată când artistul trimite câteva săgeți spre iubitul Antoniei. De această dată, Randi a scos în evidență defectele lui Alex Velea.

Prezent în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Randi a intrat în jocul prezentatorului și a răspuns la câteva întrebări picante despre vedetele din România. Una dintre întrebări a avut legătură cu Alex Velea.

„Care crezi ca sunt cele mai mari defecte ale lui Alex Velea?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe Randi.

Artistul nu a stat mult pe gânduri și a răspuns imediat. Însă după ce i-a enumerat defectele a ținut să precizeze că nu crede total în ceea ce a spus.

„Scund, impulsiv, arogant și a intrat prea repede în trapanele. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a fost răspunsul lui Randi.

Nu este pentru prima dată când artistul aruncă cu săgeți în Alex Velea. În umră cu ceva timp, atunci când iubitul Antoniei a lansat conceptul de trapanele, Randi a supus că Alex Velea a dat drumul la o nouă „pandemie”, fapt ce a stârnit o reacție dură din parte Antoniei.

Antonia, reacție acidă la adresa lui Cătălin Măruță

Și de această dată Antonia a reacționat și l-a acuzat pe Cătălin Măruță că se folosește de numele ei și cel al lui Alex Velea pentru a crește audiența emisiunii. Artista a lansat un mesaj dur în mediul online și îl critică pe soțul Andrei, despre care susține că ar face absolut orice pentru audiență.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs.

Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că producătorii sunt de vină”, a scris Antonia pe contul său de Instagram, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa poza pare genul de baiat care o invidiaza pe Antonia, nu ca ai avea pentru ce, dar daca iti place belengheru maro de 30 de cm....
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212