REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Raphael Varane, de la Real Madrid, îndeamnă lumea fotbalului să se „unească“

Raphael Varane, de la Real Madrid, îndeamnă lumea fotbalului să se „unească“

Replica API 27 aprilie 2021 | 00:00 815

Fundaşul francez Raphael Varane a îndemnat luni "lumea fotbalului să se unească", cu o zi înaintea meciului pe care echipa sa, Real Madrid, îl va juca în semifinalele Ligii Campionilor, cu Chelsea, marţi seara, într-un context aparte, între proiectul nereuşit al Super Ligii europene a cluburilor şi pandemia de coronavirus în continuare prezentă, relatează AFP, citată de Agerpres.

Raphael Varane

"Eu am câştigat patru Ligi ale Campionilor şi este o competiţie care mă face să visez. Suntem concentraţi pe ceea ce trebuie să facem pe teren, pe modalitatea de a pune probleme adversarului", a spus Varane în conferinţa de presă dinaintea meciului.

"Este un sezon special pentru noi, dificil, cu multe meciuri. Eu m-am putut odihni acasă fiind infectat cu Covid-19. Trebuie să ne adaptăm schimbărilor de sisteme, de coechipieri. Eu iubesc provocarea de a mă adapta jocului meu, să joc într-o apărare de trei, să joc pe stânga, dar echipa munceşte ca şi cum am fi unul singur în defensivă", a adăugat Varane.

"Suntem într-o perioadă în care fotbalul se confruntă cu multe frământări. Trebuie să îmbunătăţim anumite lucruri. Ştim că, indiferent de circumstanţe, atunci când este o problemă, cea mai bună modalitate de a o rezolva este să fim împreună, de manieră unită. Toţi actorii fotbalului au un cuvânt de spus, subiectul calendarului este una din temele importante de abordat, un subiect complex... Dar cel mai bun mod de a rezolva problema este să ne consultăm, să facem în aşa fel încât lumea fotbalului să fie unită", a conchis Varane.

Real Madrid s-a numărat printre fondatoarele controversatului proiect al Super Ligii europene a cluburilor, care se voia un concurent al actualei Ligi Campionilor, dar proiectul a fost abandonat după renunţarea majorităţii celor 12 iniţiatoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108