REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Raport cu date HALUCINANTE: mii de judecători au fost interceptați de procurorii DNA

Raport cu date HALUCINANTE: mii de judecători au fost interceptați de procurorii DNA

Replica API 6 mai 2019 | 01:25 544

Şeful Inspecţiei Judicare, judecătorul Lucian Netejoru, dezvăluie numeroase nereguli din dosarele DNA în care erau vizaţi magistraţi. În urma unui control care a durat câteva luni, IJ a descoperit că magistraţii au fost supuşi unei supravegheri intense, iar restrângerea drepturilor acestora s-a făcut de multe ori prin mijloace nelegale.

"Magistraţii au fost cu vârf și îndesat supravegheaţi. Au fost foarte multe măsuri de supraveghere solicitate și dispuse cu privire la aceşti magistrați, relevate în cuprinsul raportului de control, dar și nereguli care au însoțit dispunerea acestor măsuri şi admiterea solicitărilor pentru luarea unor astfel de măsuri. 97% din solicitările DNA de luare a măsurilor de supraveghere erau admise.

Conform acestui raport, procurorii DNA au solicitat instanțelor aprobare pentru 5935 de dosare de interceptare împotriva magistraților, iar 97,83% au fost aprobate, informează Antena 3, citată de stiripesurse.ro.

Consiliului Superior al Magistraturii i-a fost transmis acest raport privind rezultatele controlului făcut la DNA şi încheiat pe 5 aprilie, care urmează să fie analizat şi aprobat de secţiile de judecători şi procurori ale CSM.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai judecatorii promovati de la DNA au scapat.
0
2
Judecatorii trebuie sa raspunda pentru erorile intentionate sau neintentionate pe care le fac . Daca noi raspundem penal pentru ele, este drept ca si judecatorii sa raspunda la fel .
3
1
Si de frica interceptarilor in ultimul timp nu s-a mai dat nici o decizie aiurea de catre judecatori,fiti ma seriosi li se rupe p... judecatorilor de interceptarile D.N.A.
3
0
judecatorii fak ce vor . si fara frica. trebuie pastoriti !
5
0
Magistratilor trebuie adoptata cat mai repede!!!!!
3
2
Halucinant.acest cuvant a fost adus pe tapet de catre gandacul de colorado codrin stefanescu. Acest cacat cu cap pl si dinti de klingonian aparut pe scena politica cu largul concurs al altui gunoi dragnea.vis a vis de subiect e cam ambigu. Psd pnl pdl udmr au avut au si vor avea oameni in justitie.ca vbm de procuratura ca vb de judecatori totul este politic.totul este pe influenta bani putere informatie. Ca pe vremea lu iliescu sau nastase nu erau stransi cu usa judecatorii.aiurea.iliescu a dezvoltat un sistem corupt care dainuie si va dainuii pt ca suntwm saraci lipiti.asa ca.lasati o moale
5
2
Sunt de discutat o gramada pe subiectul asta.politicul a influentat influenteaza si va influenta.citesc mai jos un user care are un comentariu argumentat revolutie democratie etc,corect,dar atat timp cat politicul are ca sageti magistrati avocati etc o sa existe o urma de indoiala in ceea ce priveste corectitudinea.mai mult mie mi se pare ciudat ca 2 instante sa te gaseasca vinovat si sa te condamne iar a 3 a sa spuna esti nevinovat irevocabil si definitiv. Si asta se intampla pt ca legea este interpretabila.pt ca exista coruptie pt ca fiecare,nu-i asa,avem un pret si cedam.cum sa o dam?cum?
6
0
Numai tampiti. Au ascultat, au facut dosar si au santajat. Din 5900 dosare cate au ajuns in instanata ? Judecati cu mintea nu cu curu
7
4
Raspunderea magistratilor ca lege, cand se da???
6
2
Foarte bine. Au ceva de ascuns???
5
2
Ma voi iri sunteti tampiti ori va faceti pai cu ma sa zici ca lasa sa te asculte daca nu ai nimic de ascuns , pai tu stii ca la revolutue unii au murit chiar pentru asta pentru libertatea de a vorbi liber si de a nu mai fi ascultati dar cine imi garanteaza mie ca cel care asculta telefoanele nu va folosi acele inregistrari in alte scopuri ori ce fel de scopuri aici nu e vorva doar de coruptie de la a vorbi de lucruri care bu iti plac pana la chestiuni intime . Dar ati devenit asa de spalati pe creier de sunteti perfetii sclavi moderni . De aici pana la dictatura nu mai e decat un pas...
7
5
Au fost interceptati,au stiut,nu au mai luat mita,au judecat corect. Frica pazeste bostanua. Dar la noi daca nu mai avem voie sa avem paznici. Fiecare face ce vrea!
9
1
...care e problema?..deasta e DNA..sa urmareasca..sa verifice..sa intercepteze. Daca nu au nimic de ascuns..poate sa ii utmareasca pana nu mai pot..dar daca sunt manjiti..apai sa fie bagati la zdup..cum de altfel multi din conducerea deco centratelor di Constanta ar trebui luati..UITATI-VA ce pitipoance sunt puse la conducerea anumitor institutii
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212