REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rapperul Fetty Wap a pledat vinovat pentru complicitate la trafic de droguri

Rapperul Fetty Wap a pledat vinovat pentru complicitate la trafic de droguri

Replica API 25 august 2022 | 00:00 619

Rapperul american Fetty Wap a pledat vinovat luni în faţa unui tribunal federal pentru complicitate la trafic de droguri şi va rămâne în arest în aşteptarea condamnării la o pedeapsă cu închisoarea, informează AFP.

Fetty Wap

Pe numele real William Junior Maxwell II, artistul în vârstă de 31 de ani, cunoscut în întreaga lume de la hitul său din 2015 "Trap Queen", este judecat în apropiere de New York de la sfârşitul lunii octombrie pentru presupusa sa implicare într-o masivă operaţiune de trafic de droguri în Long Island, potrivit Agerpres, citată de stiripesurse.ro.

Rapperul a pledat vinovat pentru complicitate la distribuire şi posesie de cocaină în faţa tribunalului federal din Central Islip, în centrul uriaşei insule Long Island.

În conformitate cu procedura penală americană, rapperul a fost inculpat de către un complet de juraţi şi apoi a pledat vinovat pentru a evita un proces.

Astfel, el riscă o pedeapsă minimă de cinci ani de închisoare, în loc să rişte o condamnare pe viaţă dacă ar fi fost găsit vinovat în instanţă pentru toate capetele de acuzare.

Fetty Wap nu a solicitat eliberarea pe cauţiune şi, prin urmare, rămâne în arest până la pronunţarea sentinţei de condamnare la închisoare, potrivit justiţiei federale americane.

Rapperul a fost arestat şi pus sub acuzare la sfârşitul lunii octombrie alături de cinci persoane.

Acestea au fost acuzate că au transportat, distribuit şi vândut peste 100 kg de droguri, printre care heroină şi fentanil, un puternic opiaceu de sinteză, în Long Island şi New Jersey între iunie 2019 şi iunie 2020.

În timpul percheziţiilor, forţele de ordine au confiscat aproape 1,5 milioane de dolari în numerar, 16 kg de cocaină, două kg de heroină, numeroase pastile de fentanil şi mai multe arme.

Arestat de FBI pe 28 octombrie în Long Island, în zona unui festival unde urma să concerteze, Fetty Wap a fost acuzat că a acţionat ca "distribuitor" în acest trafic cu droguri.

Nu este însă prima dată când Fetty Wap are probleme cu legea. Acuzat că a agresat trei angajaţi ai unui hotel, el fusese arestat în 2019. De asemenea, rapperul a fost acuzat de conducere sub influenţa alcoolului în 2017.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108