REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Rapperul Snoop Dogg şi cântăreaţa Kelly Clarkson vor prezenta American Song Contest

Rapperul Snoop Dogg şi cântăreaţa Kelly Clarkson vor prezenta American Song Contest

Replica API 16 februarie 2022 | 00:00 593

Rapperul Snoop Dogg şi cântăreaţa Kelly Clarkson au fost aleşi prezentatorii principali de la American Song Contest, o competiţie muzicală care va fi organizată în Statele Unite şi care se inspiră din celebrul concurs Eurovision, informează BBC.

Rapperul Snoop Dogg şi Kelly Clarkson

La acest concurs live vor participa artişti din toate cele 50 de state americane.

Rapperul Snoop Dogg s-a declarat onorat să prezinte concursul şi a făcut o glumă pe această temă: "Sunt onorat să prezint alături de sora mea mai mică Kelly Clarkson, adică Miss Texas".

"Sunt o admiratoare a concursului Eurovision, îmi place conceptul Eurovision şi sunt încântată să aduc acest fenomen muzical în America", a declarat la rândul ei cântăreaţa Kelly Clarkson.

Artista, care a devenit celebră după ce a câştigat primul sezon al emisiunii-concurs "American Idol" în 2002, a adăugat: "Sunt încântată să lucrez cu Snoop şi abia aştept să văd fiecare stat şi teritoriu reprezentat de artişti care îşi interpretează propriile cântece".

Competiţia muzicală va include 56 de cântăreţi, duouri şi trupe - un artist pentru fiecare stat, plus districtul Washington DC şi cinci teritorii americane -, care vor concura pentru câştigarea trofeului American Song Contest, atribuit celui mai bun cântec original nou, potrivit Agerpres, citat de stiripesurse.ro.

Acest show TV cu o durată de opt săptămâni va avea premiera pe 21 martie la postul NBC, în timp ce marea finală a concursului va avea loc pe 9 mai.

Concursul Eurovision a devenit un punct de referinţă în calendarul industriei de divertisment din Europa încă de la prima sa ediţie, organizată în 1956.

Evenimentul din acest an va avea loc la Torino, după ce trupa rock italiană Maneskin a câştigat ediţia din 2021 cu cântecul "Zitti e Buoni", care a reuşit să pătrundă între primele 20 de locuri ale topului muzical din Marea Britanie.

Ştirea despre desemnarea prezentatorilor de la American Song Contest a fost publicată la câteva ore după ce Snoop Dogg a cântat alături de Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige şi Kendrick Lamar în pauza galei Super Bowl (finala Ligii naţionale de fotbal american - n.r.), care a avut loc duminică seară pe SoFi Stadium din Los Angeles.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272