REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Rareş Bogdan a fost confirmat, OFICIAL, șeful liberalilor

Rareş Bogdan a fost confirmat, OFICIAL, șeful liberalilor

Replica API 29 mai 2019 | 01:07 573

Rareş Bogdan este propus de PNL ca şef al delegaţiei europarlamentarilor români din grupul Popularilor Europeni, potrivit agerpres.ro.

Marţi, Biroul Executiv Naţional al Partidului Naţional Liberal a decis ca Rareş Bogdan să fie numit liderul grupului europarlamentarilor PNL.

"Biroul Executiv a luat decizia de a-l desemna pe Rareş Bogdan liderul grupului parlamentar al PNL şi nu numai al PNL, ci şi al celorlalte formaţiuni care sunt membre PPE în România, liderul de grup. Am încredere în faptul că Rareş Bogdan se va bate pentru interesele României şi că va conduce grupul parlamentar care reprezintă România în PPE pentru a servi interesele românilor", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv Naţional al PNL.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vladescu e o secatura !
0
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului, Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
3
0
Trompeta Carpatilor....
2
0
daca referitor la Rares Bogdan-- expresia '' esti cel mai mare golan'' emisa de un comentator- rezulta ca toti ne dorim sa fim Rares Bogdan- intelest, cultura, onoare, demnitate, princilii, coloana vertebrala, credibilitate...
2
2
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
6
1
Il felicitam si ii uram succes !
7
4
Daca era kovesi la DNA maimtoiul chelios rares bogdan avea dosar si pooola europarlament.
5
4
Tu stii ceea ce 3ste onoarea?PSD ul la municipiu a luat cek mai mic scor.Esti zero
3
1
maimuta pnl va prostit ,,,el jigodia a castigat ,,tu popor ce ati castigat,,ati castigat o poola prostalailor.
8
5
Sa ii sugeti pula psd istilor
10
9
Vai de curul nostru cu asemenea "liberali"
15
9
Esti cel mai mare golan
15
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272