REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rareș Bogdan acuză venituri „nesimțite“ la ASF, Hidroelectrica, Transelectrica, Romgaz și ANRE

Rareș Bogdan acuză venituri „nesimțite“ la ASF, Hidroelectrica, Transelectrica, Romgaz și ANRE

Replica API 17 februarie 2021 | 00:01 3443

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni la Antena 3 că la reducerea cheltuielilor statului și economiile la buget să se aibă în vedere și veniturile și sporurile „nesimțite” de la unele companii ale statului.

Rares Bogdan

„L-am votat (pe Florin Cîțu) să fie reformist. Eu am zis când tăiem să vedem și veniturile nesimțite de la ASF, sporurile nesimțite de la Nuclearelectrica, Hidroelectrica, Transelectrica, Romgaz, ANRE Adică să reformăm statul român din temelii, nu poți să te uiți doar la studenți (...) Cei care nu-i trimit lui Cîțu reformarea companiilor din subordine, nu merge să stăm până la Sfântul Așteaptă după fiecare ministru”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

„Eu sunt convins că Florin Cîțu va şti să dea cu pumnul în masă”, a adăugat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citu stie ceva mai multa carte decit rares. El urmareste reducerea cheltuielilor publice, bugetare. Nici una din entitalile mentionate de rares nu sunt bugetare. Impactul lor pe cheltuielile publice - zero. Atunci, qui prodest?
0
0
homosexualul cu copii
0
0
zile ca le zici bine, da de facut faceti poola, asa ati prostit poolimea credula sa va voteze si cand ai spus ca taiati pensiile speciale cum ajungeti la putere!! practic se vede de unde taiati, tot de la amarati adica de la dezmatul amaratilor cum zice catu!!!!
4
0
toate aceste salarii uriase , bonusuri uriase , pensii speciale sunt acoperite si accordate in baza unui paienjenis de legi si oug uri care nu pot fi anulate sau respinse pentru ca se completeaza reciproc . anulezi un spor , trebuie sa anulezi alte 10 legi care nu ti dau voie sa l anulezi . treaba a fost facuta cu multe capete de hidra . tai unul creste altul .
5
0
s-a gasit un parazit ce se infuleca din banii publici si care nu contribuie cu nimic la dezvoltarea tarii, sa se dea etalon al dreptatii sociale. fmm de gargaragiu, tu si toate neamurile proaste din politicul si media autohtona.
5
3
pai la nuclearelectica bonul de masa zilnic este de 300 de lei,e vorba numai de bonul cu care halesti la pranz,muie ba !
7
3
Astia chiar se cred de capul lor prin guvern , ei nu stiu ca SECU i puternic si romanu i tradator!!??Daca le reuseste si asta , ii votez la urmatoarea...
4
1
coruptiaucide
5
1
reforma lu' peste. taiem de la romani si dam la straini.
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108