REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

RARES BOGDAN: ALEGERILE LOCALE, ÎN SEPTEMBRIE, IAR GENERALELE PE 5 DECEMBRIE

RARES BOGDAN: ALEGERILE LOCALE, ÎN SEPTEMBRIE, IAR GENERALELE PE 5 DECEMBRIE

Replica API 23 aprilie 2020 | 21:33 22539

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, joi, la „Marius Tucă Show”, că alegerile generale vor fi organizate în 5 decembrie, iar cele locale la sfârșit de septembrie sau început de octombrie.

Prim-vicepreședintele PNL și europarlamentarul Rareș Bogdan a anunțat, joi, la „Marius Tucă Show”, data la care vor fi organizate alegerile.

„Alegerile vor fi în 5 decembrie, alegeri generale, iar alegeri locale, încercăm să organizăm la sfârșit de septembrie început de octombrie”, a spus Rareș Bogdan.

Întrebat dacă mai este interesat să candideze la Primăria Capitalei, liderul PNL a spus că rămâne europarlamentar.

„Nu sunt interesat de o carieră în administrație în Primăria Capitalei, nu vreau să candidez. Eu rămân europarlamentar, rămân în zona politic”, a declarat Bogdan, scrie stiripesurse.ro.

Acesta crede că România, condusă de Guvernul PNL, s-a descurcat „mai bine decât se spera” în ceea ce privește gestionarea crizei generate de coronavirus.

„PNL, după un an fabulos, 2019, după câștigarea alegerilor prezidențiale, a venit perioada guvernării, negociind cu 8 grupuri politice am investit un guvern. Au început primele măsuri guvernamentale, iar la început de martie pandemia COVID-19 a lovit în plin România. Din punct de vedere al crizei medicale, cred că România s-a descurcat mai bine decât se spera”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Acesta este convins că Guvernul și președintele vor anunța măsuri concrete de relansare a economică: „E cel mai pregătit dintre președinții ultimilor 30 de ani, a gestionat un oral care s-a dezvoltat fantastic, Sibiul, nu va face greșeli, nu va lua decizii pe care să le întoarcă ulterior”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia kaka cu cacat
5
0
DONEAZA GOLANULE 1 MILION DE EURO DE LA SPARLAMENTUL EUROPEAN DE UNDE PLMEA ESTI TU PARLAMENTAR SI DONEAZA ROMANIEI BANI.VII SA MANANCI CACAT AICI SA NU SE PRINDA PROSTIMEA CA ESTI CU JAVRA DE KLAUS.ATI BAGAT PENSIONARII IN CACAT SI ACUM NU STITI CUM SA DREGETI BORANGICUL.LA CACAT CU VOI PULEA VA VOTEAZA.
7
1
pana in septembrie cu fakakau...
3
5
prelungita starea de urgenta pana la 15 iunie!
5
6
2 cabinete la toata constanta sau la toata c-ta,probabil sunt amatori de contaminare cu coit 19 ca sa scape de durerea de masele,kkt cel mare sluga lui bibiloi face cartile in romanica in totala defavoare a romanilor si romaniei,muie iohanis,muie penele
5
1
De ce doar corina dent & company??? Cei de la corina dent iti svot dintii si.ti pun ei implanturi.....mie mi.au scos 2 masele care nu erau cu probleme si cand am vazut asa ceva ei doar si.au cerut scuze...nu e posibil asa ceva.....si este fff scump la corina dent......iar medicii lasa de dorit........jecmaneala pe fata....mi.e scarba
9
2
Cabinetul de pe str Adamclisi al dr Roxana cand se deschide ? Ca avea tratamente la oferta 2 in 1 , te rezolva si cu lucrarea si cu mumuuu.
9
3
se puteau face 3 drumuri....si nu e nici o manipulare, din cauza prostiei si arogantei candidatului e posibil sa ramana Fagadau la primarie...chiar asa retard sa fii, chiar cand stii ca esti si vei fi in prim plan, tu iti arati arogantele? WTF!
4
1
esti un userist ipocrit care bate darabana cu manipularea de 2 bani. unu la mana, cand s a imbolnavit chitac, era O SINGURA IZOLETA pe tot judetul. Si nu cade in responsabilitatea lui faptul ca cei de pe ambulanta nu aveau izoleta.mai aveai putin si ziceai ca el a eliberat viirusul in wuhan.2 la mana vezi de USRisti tai, poate a expirat agenda asta cu chitac, vezi poate au si alte lucruri.
6
12
La articolul despre PESEDISTUL CHITAC, sunt blocate comentariile !!!! chitac declara ca este bine mersi si ca a trecut cu bine perioada internarii desi fii-sa postase pe feisbuci ca este in stare grava, intubat la terapie intensiva !!!! Desi el singur a declarat ca este sub demintatea lui sa mearga la spital cu izoleta, acum chitac spune ca n-a venit cu izoleta intrucat era doar una singura si ei erau 3 persoane !!!! TOVARASE PESEDIST CHITAC, infiltrat in PNL, procedura spune ca ABSOLUT TOATE PERSOANELE CONFIRMATE CU COVID TREBUIESC ADUSE DOAR CU IZOLETA !!!
14
8
daca vezi un crocodil cu falcile deschise chemati stomatologu
7
5
Numai la astia cu pedogree?pardon pedigree...doar astia?Normal,va stim,le stim legaturile,conectiile,relatiile profesionale si cele private...asa ne place noua sa stim...avem o pasiune in colectarea de informatii
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212