REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rareş Bogdan: Am o soție BOGATĂ și frumoasă, ce îți trebuie mai mult?

Rareş Bogdan: Am o soție BOGATĂ și frumoasă, ce îți trebuie mai mult?

Replica API 2 ianuarie 2022 | 22:52 4434

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a vorbit despre viaţa sa de familie, în special despre soţia sa, cu care are doi copii, într-un podcast.

Rareş Bogdan a mărturisit că este un mare iubitor de artă şi colecţionează tablouri şi icoane, dar şi ceasuri scumpe, unul dintre ele fiind primit chiar de la frumoasa sa soţie, fără să precizeze valoarea acestuia.

„Acest ceas l-am primit de la soția mea acum 7-8 ani. Soția mea, trebuie să înțelegeți, că este fiică de multimilionari. Am o soție foarte sportivă și foarte bogată. Și frumoasă, ce îți trebuie mai mult?”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Europarlamentarul PNL a vorbit și de momentul care l-a deranjat cel mai tare în cariera lui de jurnalist.

„Cel mai tare m-a deranjat când au atacat-o pe soția mea. Era vorba de perioada anului 2014, când eram pe o baricadă puternică anti-Ponta, anti-PSD și atunci au apărut atacuri înfiorătoare legate de faptul că am făcut o zi de naștere și o nuntă strict în scop de PR. (…) A fost o nuntă unde au venit oameni foarte importanți într-adevăr. Au criticat rochia de mireasă a soției mele. Sunt lucruri mici, dar care m-au deranjat. Soția mea a plâns pentru că i-au zis că a fost kitchoasă rochia”, a mai spus Rareș Bogdan, conform știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a plecat la Bruxelles sa fie cu baieteii nazdravani departe de sotioara frumoasa si superba
1
0
Esti doar de fatada ca tu te arzi la bostan
3
0
Estii pe interes
4
0
Dar nu mai bine ne 5ugi tu puwla? Muye PSD!
16
1
Cel mai mare mincinos
9
1
Sa va dau la mooooooie fara numar
5
11
Hai sictir
5
7
Bai, astia din AUR. Aveti grija cu trolii vostri rusi ca va trolati intre voi. Oare sa fie intamplare ca pe net mai toti Zamolxisii vostri arata la fata ca Dugin, cel mai mare killer cacagebe al lui Putin? Coincidente dom-ne! Apropo, vezi ca rusii cred despre noi ca suntem niste fii de ciobani care ne-am inmultit cu italienii, cica asa am luat noi nastere, dar voi pupati-i in cuwr si faceti-le jocul, sa iesim mai repede din nato cum vor ei...
11
1
Cand e vorba de luat MUwIE, ma bag in fata. O aduc si pe mama, Alice Florescu Bleotu, care este ginecolog, iar in timpul limber spiritista pwli. Ea mereu trage cu gura energii mistice din pwla si m-a invatat si pe mine. Mi-a bagat-o in gat plina cu energie insusi prea slobodul Zamolxis, dac liber nascut fiinta vie suverana din Prahova, ca e pamant incarcat energetic cum spune mama mea, spiritista pwli. Hai pa!
9
3
Umbla vorba ca PSD ia MUwIE si cand vrea si cand nu vrea. HA HA HA!!!
14
7
Cred ca putem cadea cu totii de acord in legatura cu ceva. Muwie PSD!!! HA HA HA!
14
8
Va dat sah mat!
8
16
Ha ha ha! Diana Budeanu arata la fata mai barbat decat Kevin Sorbo in Hercule 1994. Si chiar au aceeasi frizura. Ha ha ha! Ok psd e anti lgbt, dar o pupa in pwla pe Dana aka DAN Budeanu? E un paradox. Ha ha ha!!! Sau pe Dragnea care a avut rozeta rupta la Rahova si a facut greva foamei de suparare. Cand i-a vazut Irina rozeta, ura si la gara. Ha ha ha psd power. NOT!
16
4
Ati vazut ba Hercule 1994? Iti dai seama ce nivel de cultura au agaricii astia din psd, care o pupa in pwla pe femeia cu pwla si barbie de hercule aka Dana Budeanu, dar se iau fara motiv de femeia astuia. Ce nu va ajunge, ma, ofticatilor. Ce v-a facut femeia, tristilor? Ha ha ha!!!
15
7
adica ai plua mare fraiere de ai gasit asa ceva???
5
3
Pai, chiar era kitchoasa!
14
1
Ea frumoasa, tu palavragiu ! Cum ddrakku te suporta ?
26
2
bani din furaciuni,sa se duca la doctori!
17
1
urlai acum 3 ani ca sa fii ales europarlamentar "JOS PENSIILE SPECIALE " ai fost ales si P--a ti-ai vazut inbteresul si imprumultul de 1200000de eur MINCINOSULE
33
1
Si esti gay
23
1
Are cumva pla?
14
1
Pish pe chelia ta, cu bolta.
32
2
Educatie dar nu ai.
34
2
Iti mai trebuie o moarte rapida
18
3
Un taran coclit acest RB, crede ca tablourile si icoanele sterg trecutul lui in care avea mustata si se imbraca de la second hand. Iar nevasta-sa chiar e o kichoasa, avida dupa sclipici si zorzonele.
34
4
De aceea ai luat-o sarantocule.
41
2
Daca aveai bani nu mergeai la Parlamentul European foame.....
38
2
Usor ba pustanilor, ca voi il voiati presedinte pe Dragnea, care nici nu mai e in partid. Cu cat o platea pe Irina Dragnea sa se afiseze cu el, a? Ala era liderul vostru suprem? Am auzit ca i-au rupt baietii dodoasca grav Irinei cat a stat Liviu Dragnea la inchisoare. Ha ha ha ce rusinica!
32
22
Rupi poola de averea ta.Avere nu o ei cu tine in mormant.Cine vrea avere sa se ingroape cu ele.
43
4
Hai sa o impartim
42
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108