REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Rareș Bogdan anunță marea epurare: vor fi schimbați toți prefecții și subprefecții

Rareș Bogdan anunță marea epurare: vor fi schimbați toți prefecții și subprefecții

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:14 491

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a afirmat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Caracal, că prefecţii şi subprefecţi vor fi schimbaţi în 48 de ore de la învestirea guvernului condus de Ludovic Orban, iar ulterior va începe evaluarea şefilor instituţiilor deconcentrate, scrie stiripesurse.ro

Întrebat când ar urma să aibă loc schimbarea şefilor instituţiilor deconcentrate, după învestirea guvernului condus de Ludovic Orban, Rareş Bogdan a răspuns că "foarte repede, prefecţii".

"Pot să vă spun ceva, că foarte repede, prefecţii. În secunda în care vom avea guvernul valid, Ludovic Orban şi echipa domniei sale, cred că, sper din tot sufletul să nu treacă, (...) mai mult de 48 de ore pentru a schimba toţi prefecţi şi subprefecţii, după care să evalueze fiecare şef de deconcentrate, pentru că puterea PSD este periculoasă tocmai prin această încrengătură pe care o au la nivelul tuturor instituţiilor statului", a spus Rareş Bogdan, potrivit Agerpres.

Rareş Bogdan a punctat, referitor la personalul din sistemul bugetar, că se va face "audit" în fiecare instituţie şi nu vor fi îndepărtaţi oamenii competenţi.

"Dar vă asigur că noi nu dăm afară oameni doar pentru că au lucrat în vremea guvernării PSD. Nu. Dacă sunt slabi, dacă au avut lipsă de performanţă, dacă au ajuns prin nişte concursuri trucate, dacă s-au dovedit a fi captivi ordinelor primite de la partid şi nu a slujirii cetăţeanului, atunci vor pleca. Dacă sunt foarte buni şi dacă se dovedesc competenţi în poziţiile pe care le ocupă, vă asigur că nimeni nu vrea să îndepărteze competenţii, vrea să atragă competenţii. (...) Ca să fie lucrurile extrem de clare: vom face audit în fiecare instituţie, în fiecare companie a statului, în fiecare minister, în fiecare instituţie din subordine şi vom vedea exact competenţele şi modul în care aceşti oameni au fost promovaţi şi modul în care aceşti oameni au fost angajaţi. Vom face mai mult o redistribuire, pentru că sunt instituţii în statul român unde este penurie de personal, unde e nevoie de angajaţi, şi alte instituţii supraîncărcate", a mai declarat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a fost prezent miercuri, la Caracal, unde a participat la o întâlnire cu activul de partid.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pleaca ai nostri vin ai nostri pleaca uni satuli vin uni fomisti ce bine o s-o ducem
0
0
Dc sa schimbati oamenii apucativa de treaba nu sa faceti haos o sa aduceti politic altii buni la toate ca asa santeti toti vapricepeti la tot si la toate doar e vorba aia la politica si fotbal totii se pricep
0
0
Ce te faci Rares ca sunt o gramada de primari vopsiti PNL dar ei sunt cu tot sufletul PSD-isti ca aia i-au facut primari si le-a dat pensii speciale! La Mangalia Radu Cristian a fost pus primar de Mazare si Nicusor Constantinescu! PSD-uleste mama si tata astuia! Si ca asta sunt multi! Lumea ii stie si daca nu-i schimbi nici p-ulea nu voteaza PNL!
3
0
Pleaca unii, vin altii. Aceasi clasa politica,niste mizerabili cu totii
5
0
trebuie dati afara toti cei care nusi fac treaba, asta e solutia
9
2
am aflat: cacaciosule esti platit de pnl , totul iti este dictat ! daca ai curaj , vino sa ne vedem si posteaza ceva in fata mea . Nu poti , ai 5 clase cu japca , esti inapoiat mintal , esti ca cei pe numele carora se iau credite , esti iresponsabil ! vino sa - mi demonstrezi ca nu e asa .
6
5
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
7
9
Da e periculos alogenul asta cu doua prenume si niciun nume. Toate gospodinele ii stiu
11
2
PNL nu am fost la guvernare de 80 de ani ,,atata de prosti suntem ,,poporu da mue la liberali ,,Rares e gay ia supto lui Gusa.
5
4
pleaca unii vin alti, nebuni! Treburile merg pe roate si alea patrate, asa au trecut ani, si vor mai trece!
8
2
Pai aveti voi oameni capabili sa-i verifice pe cei incadrati?Este un govern de tranzitie,se rodeaza pana la urmatoarele parlamentare si luati mu13!
7
2
Va cam fuge pamintul de sub picioare ,va simtiti cu musca pe caciula ,deh pierdeti culcusul cald ,salariile imense,taiatul frunzei la caini .
7
4
ha,ha ,ha ati stat pe coada,sau ati votat cu pedelistii sau useristii,acum aveti frisoane la ce va asteapta pai sa v-o traga pana sughitati sa va dea muie cu cacat cum spunea postacul hastagist !Daca in comisii au spus ce au spus si va ia frigul , pai cand ajung la guvernare !?
13
3
retarziloor!!!!pnl istii au omorat taranii in 1907!!
14
4
O sa va voteze dracu daca ne da-ti afara!!!
14
4
Sa mori tu...cum sa dai afara oameni care au sustinut un examen...Ce veti face le anulati examenul?Bai desteptul p...i o sa va treziti dati in judecata si bani dati din bugetul statului , doar pt ca vreti voi sa schimbati oameni , pt a va aduce voi pilele si amantele.Prosti au fost astia de la PSD ca nu i-au schimbat pe toti sefii de deconcentrate de la PNL ..si vorbim de Bola, Busu si lista poate continua. Asa ca ai sicitir bai lingaule.O sa dati pe dracu afara.
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108