REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Rareş Bogdan: Cei mai nenorociţi PSD-işti şi goarnele lor rostogolesc un fake-news împotriva mea

Rareş Bogdan: Cei mai nenorociţi PSD-işti şi goarnele lor rostogolesc un fake-news împotriva mea

Replica API 23 aprilie 2020 | 00:02 1792

Rareş Bogdan a răbufnit, pe pagina sa de facebook, demontând un fake-news potrivit căruia ar fi jignit diaspora.

"Demontarea unui fake-news ordinar. Cei mai nenorociți pesediști și goarnele lor din presă, lipsite, oricum, de credibilitate, goarne de o ticăloșie cumplită, rostogolesc un fake-news ordinar împotriva mea. Acreditează ideea că am jignit diaspora! Este un lucru de o ticăloșie absolută. Numai un imbecil ar putea crede că vreodată, în viața asta, aș putea jigni cetățenii onești, de bună credință, din Diaspora – adică 96-98% din diaspora românească! I-am apărat atunci când exact aceleași personaje îi făceau golani, cretini, îi jigneau, iar acum încearcă să manipuleze, cu concursul unui liberal (A.K. – nu merită să-i dau numele întreg, este un tip mărunt)", a spus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan: Nu vă mai lăsaţi pradă manipulărilor!

"Am spus extrem de clar: din cei 1 milion de români veniți în țară din diaspora - marea majoritate oameni onești, muncitori, plecați din România din cauza condițiilor economice, pentru a-și căuta un trai mai bun – aproximativ 70.000 nu știm exact cu ce s-au ocupat în afara granițelor. Dintre aceștia, se pare că 8-10.000 sunt prostituate, proxeneți, șuți (2-3000), cerșetori, tâlhari, hoți, infractori cu violență. Aici, la aceștia trebuie să avem grijă, pentru că probabil vor fi predispuși să comită infracțiuni și pe teritoriul României. Sunt convins însă că poliția și organele competente îi au sub observație. Vă rog, nu vă mai lăsați pradă manipulărilor! Iar pe ticăloșii care scot din context și promovează fake-news-uri ordinare îi invit să se privească în oglindă, să-și vadă hidoșenia sufletului! Îi timp ce ei i-au jignit și îi jignesc pe frații din diaspora, eu i-am apărat și-i voi apăra în cotinuare. Repet, au intrat 1 milion, dintre care peste 93% știm ce au făcut în exteriorul țării, au avut ocupații onorabile, iar dintre ceilalți, știm aceste cifre pe care le-am expus mai sus. Lăsați ticăloșiile și manipulările ordinare, pentru că nu ține! Oamenii pe care încercați să-i manipulați au, cu siguranță, minte și suflet și nu cad pradă ticăloșiilor voastre", a mai comentat Bogdan.

În încheiere, acesta a mai precizat faptul că "am văzut cine a postat această minciună, manipulare, pe baza unei informații trunchiate și m-am luminat la față, deoarece în marea lor majoritate sunt persoane pe care le desconsider și care în ultimii ani nu au avut decât cuvinte jignitoare la adresa diasporei. Eu am scris aceste rânduri pentru oamenii de bună credință, care ar putea cădea pradă manipulărilor".

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i aduca cineva aminte ce a spuns inainte sa intre in PNL Nu primeste traseisti politici cat o sa fie el in PNL si nici nu au trecut 5 luni ca hop toti trseisti Sunt in PNL. Un bufon cu gura mare il mai tine si pe arabetele ala in brate de la Phoenicia .
1
1
Omul este un impostor sadea. Gura mare,minte deloc,adica exact vuvuzea Iohanista,fosta basista.
1
1
Un bou, ca toti boii, cu o cultura pana la genunchiul broastei, foloseste un cuvant al carui sens nu-l cunoaste... Numai asa, ca i se pare lui ca ar suna tare... Ba, boule, deschide un DEX si vezi ce inseamna "troglodit", trogloditule! Abia apoi foloseste-l, cretinule! De pupat in cur pe RB o poti face oricand, in loc de mic dejun, pranz si cina...
5
0
ba rahatule,ai uitat cand tu mancai kkat cu tona depre psd.tocmai tu sugaci ordinar te-ai gasit sa vorbesti.Si diaspora cu care te afisai si injurai o sa iti dea MUIE,fiindca au vazut ce jeg esti ba antiromanule.
5
0
Un jeg ordinar...
6
1
Ba tu esti un nenorocit care ai manipulat, ai mintit, ai spalat pe creier milioane de prosti cu teleivizorul.
6
1
Se vede clar PNL si PSD aceeasi mizerie.De pensii speciale mucles.
3
0
Comentarii de trogloditi mintali si needucati.Comunisti prosti.
1
6
sa nu iti dea in ochi bulangiule...deeaspora care va votat multa muie va dat acum penelistilor imputitii.
12
2
O campanie bazata pe injurarea PSD ului
13
2
plateai 100 euro in diaspora pentru kwj
16
0
Batistuta rujata, iti propun ca toti fratii tai din diaspora sa treaca pe la tine la revenirea in tara, sa te pupe si pe tine si familia!
25
2
Pensatule, hermafroditule, jegule, mars in p---a ma-ti! Oportunistule, fariseule, profitorule te-ai aranjat pe banii romanilor la Bruxelles si mananci kkt...
29
2
Pana mai ieri erai cu psdul, acum lingi pnlul, maine ce
26
2
Corect,adevarat
8
16
Derbedeului astuia rujat cu limbajul lui agresiv nazist nu poate sa-i inchida nimeni gura?
38
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212