REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Rareş Bogdan deplânge soarta protocoalelor şi acuză CCR după cazul de la Caracal: 'Iată alt complice: CCR! Cu cine doreau PSD și ALDE protocoale? Cu mafioții!'

Rareş Bogdan deplânge soarta protocoalelor şi acuză CCR după cazul de la Caracal: 'Iată alt complice: CCR! Cu cine doreau PSD și ALDE protocoale? Cu mafioții!'

Replica API 29 iulie 2019 | 03:32 357

Rareș Bogdan a declarat, referitor la cazul din Caracal, că a eșuat clasa politică. Europarlamentarul PNL a precizat că prioritatea PSD-ALDE a fost desființarea protocoalelor, iar acum SRI nu mai poate aduce probe în dosarele de acest fel, după decizia CCR, care a fost complice, transmite Mediafax.

„Alexandra a fost asasinată de un sistem clientelar. A căzut victimă regulii de aur a politicii de cadre: angajarea de pile, nu de oameni competenți. Da, în nenorocirea de la Caracal există un lung șir de nerespectări ale legii. Autoritățile au fost timorate în absența unui ordin. Nimeni nu și-a asumat acțiunea, deși erau cu legea în brațe. Legea le permitea să intervină, iar având în vedere urgența, erau obligați să o facă. Nu a existat acea sclipire salvatoare, a fost o delăsare cumplită. România funcționează pe bază de „lasă-mă să te las”, pe bază de „lasă că merge și-așa”! Corupția generalizată ne împiedică să ne facem bine. Consecința? Crima! Da, corupția ucide!”, a scris Rareș Bogdan, sâmbătă, pe Facebook.

Liberalul a mai afirmat că mereu sunt înființate comisii de anchetă mult prea târziu, de regulă după ce se întâmplă tragedii.

„Corupția generalizată este incompatibilă cu criteriile de performanță. Rezultatul: incompetența generalizată. Acum facem comisii de anchetă. Ok, dar mereu le facem după ce se intâmplă nenorociri și nu învățăm nimic din ele. Comisia de anchetă n-o va învia pe fetiță. Când va avea loc o altă nenorocire va urma altă comisie, și tot așa. Clasa politică a eșuat! Sunt două simptome ale societății instituționale: lenea și incompetența. România este bolnavă și nu cred că se face bine curând”, a completat Bogdan.

Eurodeputatul PNL a adăugat că lenea și incompetența sunt cauzele cancerului societății.

„Există un sistem de pile care afectează ca o cangrenă funcționarea statului – să mă ierte cei care sunt competenți, dar de regulă ei sunt trași pe linie moartă sau rezistă la serviciu printr-o minune. Lenea și incompetența sunt cauzele cancerului societății. Noi suntem de vină, noi toți cei care închidem ochii când cineva este angajat deoarece a primit un telefon. Iar cei care au curajul să vorbească, cei care se opun, sunt considerați nebuni. Știți despre ce vorbesc, nu? Iar ca să nu mai fie consiedrați nebuni, mulți pun genunchiul în podea și se dau bătuți”, a completat Rareș Bogdan.

El a mai spus că prioritatea PSD-ALDE a fost desființarea protocoalelor cu SRI, iar acum Serviciul nu mai poate aduce probe în cazul dosarelor precum cel referitor la situația din Caracal, deoarece asta a decis CCR.

„Urgențele politicienilor, de peste 2 ani și jumătate, au fost legate de salvarea personală, nu de salvarea generală. Una dintre prioritățile PSD-ALDE a fost desființarea protocoalelor cu SRI. Și au învins! SRI nu mai poate aduce probe în cazul dosarelor de acest gen. Asta a decis CCR. Iată alt complice: CCR! Cu cine doreau PSD și ALDE protocoale? Cu mafioții! Cu clanurile interlope! Suntem în preajma unui pericol și să dea Dumnezeu să nu fie iminent: acela ca oamenii să înceapă să-și facă singuri dreptate. Alexandra a cerut ajutor degeaba. Să o ajutăm acum, după ce nu mai este, prin a schimba România din temelii! Dacă nu facem asta, nu merităm să existăm”,a conchis europarlamentarul liberal”, a conchis liberalul.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pesedeii imi ling cacatul. Nu va faceti griji ca am mult ! Sunteti multi ca va da pesedeul cate 2,5 lei pe postare ! Muiee cu mult cacat !!!
3
0
Bai Cap de Lemn, uitarasi ca prin 2000, cand isi deschisese criminalul Sevice-ul venira cu mic cu mare de la Craiova toata floarea PNL-ului in frunte cu Ilie Morega, ala de-i pupase mana lu' Ceausescu..Ce mai pupaturi cu criminalu, mare veselie, mare patron.. Si acuma se dezic ca niste Iude de el, liberalii lu' cacat bozgoresc...Javreee!!
3
4
CCR a desavarsit acum operatiunea de distrugere a statului de drept in Romania. Dupa ce a transformat fara referendum Romania in republica parlamentara prin vandalizarea functiei prezidentiale, dupa ce a distrus DNA si a pus in genunchi ICCJ, CCR a decis ca nelegale completurile de judecata si a dinamitat probele din mai toate dosarele penale, fie ele de coruptie, crima, viol sau talharie, desavarsind o amnistie perversa.
6
0
ma intriga atitudinea acestor supusi fideli a-i detinutului draknea care continua sa stopeze argumente. Ceea ce am exprimat eu este incredibil-reiau- daca tara asta pe care multi tineri continua sa o paraseasca din dorinta unui trai mai bun, a respectului, ar avea mai multe LICHELE- tip Rares Bogdan, am fii ceva mai sus. Dar cum nu acceptam, datorita inculturii, incapacitatii de a intelege anumite mesaje si a ne limita sa apreciem micul, berea , asistenta sociala- ne meritam soarta. Tinerii ne parasesc tara, si aici ma refer la tinerii DESTEPTI asteptati cu bratele deschise in afara- decid sa
3
2
Rares Bogdan e o LICHEA
2
5
nu tu ai acuzat politia si jandarmeria ca si-au facut datoria ? nu tu ai denigrat institutiile statului , ai uitat latraule ce emisiuni faceai , cum incurajai pe cei ce denigrau si vopseau sediile institutiilor ? acum vrei sa te apere , klausistule ? procurorul lui kovesi este partas la crima , nu a permis politiei sa salveze fata . Esti o rusine rares bogdan !
1
5
corect spus dar prostii spalati pe creier l-au votat cu doua maini!
3
4
Ca si Ciolos,acest individ cauta cu disperare sa se catere pe cadavre.Un slobozitor de vorbe inveninate dar goale in ansamblu,se avanta acum cand mai bine tacea. Iese ca paduchele in frunte,pentru ca ai lui sau cei pe care-I sprijina sunt cei ce dau frau liber abuzatorilor,procurorilor de cacat sa fie nederanjati,ca cica asta inseamna atac impotriva justitiei. Na, procurorii pulii se opun apararii la tim a cetatenilor,ca trebuie sa fie nu stiu ce procedurile pulii respectate. Pai mai,vuvuzea ziarista Bogdan,tu chiar nu intelegi ca esti de partea infractorilor moral?
6
4
Liberalu asta este gay,,umbla cu batistuta sa suga poooola ca maimuta.
4
5
Daca dam filmul inapoi vom vedea ca si criticul de azi a condus numeroase emisiuni care infierau protocoalele. Acum exista o alta oportunitate si ne am schimbat discursul. Domnule Rares Bogdan, va recunoasteti ipocrizia?
9
5
Popularitate pe spatele suferintei
8
4
O vuvuzea jegoasa. Un om de nimic, afacerist cu banii statului, un spermatozoid facut din laba, acest rares bogdan, muistul de serviciu al pnl
12
5
Politicieni ajunsi pe bani in Parliament, asa se face in Tara asta!
6
4
marsh ma cu sustinerea statului paralel sa ma pish pe penelisti !
10
8
Reclama politica si campanie electorala pe urma mortii unor fetite! Jalnici sunteti toti politicienii!!! Niste vulturi care se hranesc din sufeeinta altora!
16
5
Un incompetent. Se baga in poveste sppevuland politic cazul . Nu e corect
17
6
In loc de SRI poate fi STS sau servicii proprii parchetelor si MAI !! Rares se descalifica. Penibil. La cate isiuni am vazut cu el parca s-a prostit.
16
7
RARES BOGDAN O ALTA SECATURA SECURISTA UN MUIST DE CACAT
20
10
Papagalule, ai uitat sa-ti pui cravata aia de-o palma! Alt securist!...
24
12
Rares le stie pe toate.
12
18

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212