REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Rareș Bogdan: Dezamăgirea produsă de PNL este mai mică decât ura ce încă o produce PSD

Rareș Bogdan: Dezamăgirea produsă de PNL este mai mică decât ura ce încă o produce PSD

Replica API 1 iunie 2020 | 00:00 1360

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că liberalii încă n-au produs o dezamăgire atât de mare pentru a reuși să egaleze ura provocată de liderii PSD.

Rares Bogdan

”Gradul de dezamăgire pe care l-a produs PNL-ul nu este atât de mare precum ura produsă de liderii PSD, prin nereformarea conducerii PSD. O a treia componentă politică este aceea că USR și liderii partidului sunt inadecvați. Noi avem un avantaj, un partid aflat la guvernare și în parteriat cu președintele României și mai avem un avantaj: avem la dispoziție fondurile europene, o sumă foarte mare pe care o putem atrage și direcționa în marile investiții.”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3, scrie stiripesurse.ro.

”Practic, PNL nu a apucat să își pună în aplicare programul de guvernare, nu am reușit să livrăm, asta pentru că a trebuit să luăm măsuri împotriva coronavirus. Acesta este un alt avantaj al PNL, iar după ce trece criza sanitară noi vom putea livra ceea ce ne-am angajat la sosirea la guvernare.”, a mai spus Rareș Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde a ajuns asta mare politician dintr-un sters prezentator TV ? Mortii masii de mincinos ordinar. Un jeg de om, pupincurist de baza al pnl
8
0
Ma, ca imi vine sa vomit cand va aud
7
0
1: Fondurile alea uriesesti, da, alea de 33 de miliarde din care 12 se dau inapoi, sunt abia din 2021. Anul asta nimic. Deci economia INGROPATA! 2: nu te imbata cu apa rece, ca vad ca nu te-a chemat Orban la ziua lui la buvern sa-ti dea o bere: voi produceti scarba si furie concomitent.
9
1
Marioneta Sandrei Pralong si el si Herr President!Jegoasa aia are puterea ca Soros da ordine prin ea si ea mai departe cum o facea si pe vremea lui Emil Constantinescu,tasu' lu' ala cu traficul de tigari!Unul cu cioc un irelevant din toate punctele de vedere acel Constantinescu!Sa plece elvetianca aia urgent!ANTI ROMANII N AU CE SA CAUTE LA COTROCENI!PATRIOTII DA!NOI POPORUL nu dorim grupari teroriste ca si ANTIFA cu toate ca ele exista deja!Soros si cabalistii lui pierd!Sapatama aceasta Hillary Clinton este asteptata la declaratii! intelegem de ce se incearca "instigarea la revolte" WWG1WGA
8
0
Marioneta PNLISTA
13
1
Un oportunist de prima clasa care se comporta exact ca si la fostul loc de munca unde castiga bani frumosi , stie el cum .
11
2
asta s-o crezi tu .muiee penele
12
4
A vornit batistuta rujata care injura la tv partidul din care face acum parte
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212