REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Rareș Bogdan, după clasarea Dosarului 10 August: 'Atacăm decizia la CEDO'

Rareș Bogdan, după clasarea Dosarului 10 August: 'Atacăm decizia la CEDO'

Replica API 4 martie 2021 | 21:20 1498

Rareș Bogan a vorbit marți seară despre dezamăgiea pe care a simțit-o în momentul în care a auzit că Dosarul 10 august a fost clasat definitiv. Europarlamentarul a anunțat, la B1 TV, că se pregătește, alături de câteva alte victime ale violențelor din vara anului 2018, să ceară redeschiderea dosarului la CEDO.

"Astăzi din păcate, după decizie, după ce Judecătorii au decis că dosarul nu se redeschide și că cei 4 șefi ai Jandarmeriei din acest dosar, scăpă fără nici un fel de cost în fața cetățenilor și a istoriei, am avut, încă o dată, imaginea unei țări abandonate, unde Justiția nu funcționează, unde Justiția umblă cu capul spart...

Noi am luptat, am ieșit în strada pentru ca Justiția sa fie liberă, ca politicul sa nu se implice niciodată în acte de justiție.

Acum, după ce au închis orice posibilitate și au clasat definitiv acest dosar este absolut normal să comentăm pentru ca am fost acolo, am luat gaze în ochi, ma avut posibilitatea să trăim acele momente, peste 100.000 de oameni au fost în stradă... Faptul ca după trei ani de zile nu se întâmplă nimic și tot ce a fost acolo a fost șters cu buretele ne arată că Justiția din România n-a înțeles absolut nimic din lupta românilor pentru libertate, pentru civism, dar și pentru o Justiție complet liberă.

Noi ne vom adresa Curții Europene pentru Drepturile Omului, ne vom duce la Strasbourg cu ajutorul oamenilor, îi rog să facem front comun pentru ca să atacam decizia de clasare la CEDO pentru a veni Instanța Europeană să redeschidă aceste dosar, nu se poate așa ceva", a spus politicianul, citat de stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
luati labele de pe justitie lichelelor useriste
0
0
Mai bivane, mai bine schimbati legislatia sa nu se mai poata inchide in halul asta dosare. _Justitia e oarba dar si muta!
0
1
Multa muie
4
1
da-le cacatul la lins pesedacilor muisti !!! Ca de-aia e cedo, sa se respecte drepturile omului iar asta cu mintea ingusta sa ne linga cacatul !!! Cu limba aia lata de oltean !!!
5
10
Sa ataci decizia de clasare!!!!!Ba, desteptule, CEDO dupa cum ii spune si numele, se ocupa cu apararea drepturilor omului.Daca poti sa dovedesti ca s-au incalcat drepturi ale omului garantate de Conventia de Aparare a Drepturilor Omului du-te la CEDO daca nu, stai in banca ta si pune rasaduri de rosii.....Cum o fi ajuns asta europarlamentar????P.S.Si cum vrei sa faci ? Sa o pui pe Angi sa se dea cu c....ul de pamant la Strassbourg in fata cladirii CEDO??
7
6
desfiintati dracului jandarmeria o adunatura de lepre ,puturosi si japcanggii.
7
5
Bufonul regelui s-a rujat iar.
11
7
ia de-aci o placuta suedeza! Spilcuitule, pensatule, rujatule, efeminatule, ia-o in brate!
11
5
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
6
6
legislatia romana e proasta, asta trebuie schimbat, plansul cu lacrimi de crocodil nu rezolva problemele. desteptii au secretizat dupa bunul plac documentele, schimbati legislatia pentru a nu se mai putea ascunde ilegalitatile
3
10
atacati o pula ati in sfarsit ati resit si voi sa prostiti o masa de oameni si acuma le dati la mumu, incercati sa i mai prostiti cu inca 4 ani ca mergeti la cedo, labagiilor cine credeti ca mai pune botul la rezistentii curului
11
7
Sa nu iti uiti rujul, bai, istericule. A ajuns o muiere nefootoota ca Rares Bogdan sa dea verdicte in tara asta. Marsh la cratita!
21
7
hahahahahahahhahhah
15
8

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920