REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Rareș Bogdan explică de ce Ucraina trebuie susținută necondiționat

Rareș Bogdan explică de ce Ucraina trebuie susținută necondiționat

A.F. 28 februarie 2023 | 00:00 466

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan afirmă într-o postare pe Facebook, că dacă Ucraina cade, suntem în pericol toţi iar susţinerea necondiţionată a Armatei ucrainene este singura şansă de a evita o dramă şi mai mare.

Rares Bogdan explica de ce Ucraina trebuie sustinuta neconditionatRareş Bogdan

„Dacă Ucraina cade, suntem în pericol toţi! Susţinerea necondiţionată a Armatei ucrainene este singura şansă de a evita o dramă şi mai mare. Nu e cazul să ne întrebăm ce avem de câştigat, oameni buni! Se joacă securitatea UE aici, ucrainenii mor pe front să-şi recupereze ţara, dar şi ca să apere Uniunea Europeană. Chiar dacă aceasta a greşit cumplit, după anexarea Crimeei!”, spune europarlamentarul PNL.

Rareş Bogdan continuă: „Să facem puţină cronologie, ca să nu pierdem din vedere de ce este UE OBLIGATĂ să repare o eroare istorică ale cărei costuri le plătesc copiii ucraineni: februarie 2014: demis de parlament, Ianukovici fuge în Rusia, Putin vorbeşte de o lovitură de stat şi face primele ameninţări cu utilizarea forţei ca ultimă soluţie pentru a nu pierde Ucraina din sfera de influenţă; martie 2014, Putin anexează Crimeea şi umple estul Ucrainei de vectori ai propagandei. Iar rebelii pro-ruşi, înarmaţi de Putin, preiau administrativ Doneţk; mai 2014 - separatiştii proclamă independenţa regiunilor Luhansk şi Doneţk, după un referendum ilegal. Începe un proces intens de rusificare”.

Potrivit eurodeputatului, „acordurile de la Minsk au fost nişte glume”.

„Ales în 2019, Zelenski încearcă sa discute cu ruşii pentru a pune capăt războiului din Donbas, dar fără succes, prin urmare s-a orientat către NATO, singura şansă a Ucrainei. Dar Putin şi-a văzut de drum, căci UE îi umplea mereu buzunarele, alimentând-i maşina de război. “Lumea bună” se prefăcea că Rusia e frecventabilă. A primit chiar şansa de a organiza CM de Fotbal. Şi n-a fost boicotată!! În Ucraina mor oameni nevinovaţi, iar UE le este datoare. Nu e limpede?”, mai spune Rareş Bogdan, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Văd ca aveți forța și multă determinare in ce postați! Cum reușiți ? Cu leafa de mii de euro? Ia sa aveți pensie de 1700 lei( cca 340 euro), sa aveți facturi de achitat, medicamente de cumparat … și ce rămâne,dacă rămâne - sa va hrăniți. Atunci sa va văd cât de mult o sa mai vorbiți! Viața noastră este numai războiul din Ucraina? Despre proiecte in agricultura( r*mânia fiind grânarul Europei- ai mâncare , ai tot ce vrei!!! Vrei petrol, livrezi mâncare; vrei tehnologie, dai mâncare; vrei diamante, dai mâncare ), in infrastructura feroviară, rutieră, in industria ușoară, in construcția de nave… etc!Dar vorba aceia, voi ăștia de la Bruxelles , care ne învățați ce sa facem, cum sa luam atitudine fata de anumite situații, santeti tot aia care ne spuneti ca faina de greieri este benefica? Santeti tot aia care vreți sa folosim numai mașini electrice? Santeti tot din aia pe care Tribunalul Belgian îi suspectează de corupție? Vouă chiar nu va este rusine , sa aveți impertinenta sa ne spuneti ce sa facem? Sa înțelegem ca europarlamentarii germani și francezi nu au procedat ca dumneavoastră , și au fost proteste in Germania și Franța? Amintiți-vă ( exista emisiuni pe care le-ați realizat) care era atitudinea și discursul dumneavoatra vis-a-vis politicienii care, asemeni dumneavoastră acum, ne învățau ….,, numai de bine”!!! Puneți capul in pământ, și ganditiva dacă este corecta atitudinea dumneavoastră! Dacă credeți ca procedați corect, postați i pe Facebook , și fiți mai agresiv in vocabular ,cu noi, cei ce nu va luam in serios.
3
0
Vai vai vai ce gândire, ce emfază, ce logoree. Asa este când ești p***t. Să mă sterg la C UR u batista ta și să îți dau să te speli pe față
3
0
Umanitar , da. Economic ne omoara deja. Mananci bors cioflingarule. Tu si cu presesintele tau,cu guvernul sau. Din 90 incoace toti ai fost anti Romania. Si azi e la fel.
4
0
Ce gura casca il mai asculta pe acest cioflengar?
5
0
Vei reevalua aceste afirmatii. Esti un zerou amice!
8
0
Romania in particular este in plin proces de degradare inceput de acu' treizeci de ani din interior,fara ainfluentele lui Putin. In general da,Europa e in pericol,la fel ca atunci cand politicienii naivi si idioti in acelasi tipm,au ingaduit ca fascismul italian si german sa aduca nenorociri in lume. Cu actualii conducatori ai Romaniei suntem intr-adevar in si mai mare pericol. Poporul romani este nevoit sa fie atent la autoapararea impotriva inamicilor interni si externi. Cu cei externi ne ajuta NATO. Cu cei interni,nici dracu' ! Popoarele lumii protesteaza pentru drepturile lor,noi dormim si tragem parturi lungi,dupa bericioaice. Dam vina pe altii si nu vedem cat suntem de lasi ,dar foarte razboinici verbal,intre noi,nu impotriva celor care ne fac rau.Nu petitii,nu proteste,doar scheunaturi,scancete. Nimeni nu o sa ne faca democratie in tara! Nu o facem noi,e fix asa de rahat cum se vede.
4
0
Nu, nu neconditionat, Ucraina trebuie antai sa respecte statul si poporul roman. Sa-i lase pe romanii din Ucraina sa-si vorbeasca limba si so predea in scoli.
9
0
Si daca Ucraina nu cade nu mai suntem in pericol ?!? Romania este in pericol in fiecare zi din cauza unui sistem corupt , spitale in care nepasarea unora este criminala , scoli care se prabusesc peste elevi sau oameni care sunt ucisi nevinovati de semeni de-ai nostri care se urca beti sau drogati la volan . Romania este o tara prabusita la capitolul moralitate , in care valorile sunt inversate cu buna stiinta de niste politicieni ticalosi .
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468