REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Rareș Bogdan: FĂGĂDĂU a scăpat SUSPECT, EXTREM de SUSPECT de mâna JUSTIȚIEI

Rareș Bogdan: FĂGĂDĂU a scăpat SUSPECT, EXTREM de SUSPECT de mâna JUSTIȚIEI

Replica API 24 septembrie 2020 | 08:49 3798

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, a fost prezent la Constanța pentru întări sprijinul oferit candidatului Vergil Chițac la Primăria Constanța, cu câteva zile înaintea alegerilor locale. Liberalul a vorbit pentru cotidianul Replica despre primarul în funcție al Constanței, Decebal Făgădău, pe care-l consideră istorie. Edilul a fost sfătuit să predea mandatul într-o atmosferă civilizată, întrucât postul său va fi ocupat de Vergil Chițac, afirmă Rareș Bogdan.

"Decebal Făgădău este istorie la Constanța și va pierde alegerile. El este responsabil de alipirea la mafiile lui Mazăre, Strutinski și Constantinescu. Nu este cu nimic mai bun decât ei. Să-și vadă de treaba lui și să predea mandatul într-un mod onorabil, corect și civilizat. De pierdut, a pierdut. Important este cum va pierde, să-și păstreze o oarecare decență, pentru că Vergil Chițac, de luni, va intra în primărie. Decebal Făgădău să se bucure că am fost foarte ocupați, câțiva dintre noi, că altfel am fi stat lângă Vergil Chițac și aș fi vorbit zilnic despre matrapazlâcurile lui Decebal Făgădău.", ne-a declarat Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL.

"Nu cred că nu știa de grupurile de interese și mafiile lui Mazăre"

Liberalul a continuat să vorbească despre primarul Constanței, pe care-l consideră vinovat pentru piedica pusă în calea dezvoltării orașului. Mai mult decât atât, Rareș Bogdan este de părere că Decebal Făgădău a scăpat extrem de suspect din vederile oamenilor legii, în condițiile în care a fost mâna dreaptă a fostului primar Radu Mazăre.

*foto: decebalfagadau.ro

"El a scăpat suspect, extrem de suspect. Mazăre, Nicușor Constantinescu și Strutinsky sunt condamnați, unii dintre ei își ispășesc pedeapsa, iar Decebal Făgădău o fi fată mare, îngeraș. Când ai fost mâna dreaptă a lui Mazăre, nu poți să vorbești despre așa ceva. Nu sunt organ de anchetă și nici nu vreau să mă transform în organ de anchetă, dar este responsabil pentru întârzierea dezvoltării Constanței și nu cred că nu știa de toate grupurile de interese și mafiile patronate de Mazăre și Constantinescu.", a mai adăugat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan, între prietenul Murad și primarul liberal Cristian Radu

De asemenea, Rareș Bogdan a vorbit și despre mișcările de trupe de la Mangalia, acolo unde este prietenul său, Mohammad Murad, aflat în luptă directă cu primarul PNL, Cristian Radu, pentru câștigarea primăriei. Recent, omul de afaceri a primit sprijinul alianței PSD-ALDE-PNȚCD în cursa electorală.

"Constat că PSD a făcut acest lucru în multe locuri din țară, iar asta arată că până și oamenii lor fug de partid și că nu mai au performanță. Nu au făcut altceva decât să se arunce în brațele unui om care a făcut ceva în viața lui. Valul politic va fi atât de puternic încât PNL va câștiga primăriile pe care le deține și încă 400 de primării. Nu am ascuns-o niciodată, Murad a fost, este și va fi prietenul meu. Am fost până acum în vreo 300 de localități din 3.300. Nu am cum să ajung în toate localitățile. La Mangalia am fost când eram copil, acolo îmi făceam vacanțele. Iubesc foarte mult Mangalia, dar nu pot ajunge întotdeauna acolo. Am venit la Constanța, voi merge la Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Voi ajunge și acolo, cu siguranță anul viitor, în vacanța de vară.", ne-a precizat Rareș Bogdan.

Sorin HULUBEI

CMF PNL 21200012

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vergil, candidatul astora e un tradator si atat... nu e nicio diferenta intre el si fagabou. Transexualul de rares bogdan e un dezaxat mintal.
0
0
Pensatule, e clar ca Fagadau nu trebuie reales dar constantenii nu vor umbla cu cioara vopsita galben. Tu, ciudatule,ameninti cu DNA, asta intelegeti voi prin competitie politica. Va veni insa vremea cand veti plati, cand in Romania va fi o justitie dreapta, nu de dreapta !
0
0
Bai Raresica, du-te mai si impuscate , tu nici la degetul mic nu ii ajungi lui Fagadau , ce sa mai spunem de amiralui p...iii.Sunteti 2 jeguri amandoi.M..E PNL.M..E Chitac!
2
1
Fagadau este un corupt , spagi mascate si Parandarat ...are milioane de euro bani adunati si ascunsi ! Prin confiscarea lor ...Cta isi mareste bugetul ! Rusine lui si gastii de mafioti din primarie !
5
2
Pai tu Rares Bogdan esti suspect de retard grav. Multa muie cu cacat iti urez, cum ar spune Mandolina. Sa sugi pula si tu si tot neamul tau pana la ultimul, jigodie imputita ce esti.
4
6
Rares este gayu PNL,,VA doresc sa luati la alegeri procentu care a-ti crescut pensiile si salariile 14%.
6
7
Sa moara ma-ta Rares Bogdan, scarba imputita ce esti. Nici o flegma nu meriti din partea romanilor. Sa ma pis pe tine si pe toata familia ta de avortoni. MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
4
7
Fatalaul a promis multe in 2016 dar nu a rezolvat mai nimic si culmea prostiei s-a apucata acum in an electoral sa asfalteze citiva zeci de metri de bulevard. Mars acasa.
9
4
Adevarul ca fagadau a promis multe in 2016 si nu a onorat promisiunile. Nu mai merita sa fie reales.
14
2
Iar tu suspect de repede ai urcat in politica!!!!!!
9
2
Lasa ti parul pe spate sa nu iti dea in ochi zdreanta.
5
6
Esti tu convins prostul satului Rares Bogdan in Primul rand Psd-ul Nu se va destrama Fiindca este Echipa Mare! Si in primul Rand Dnul Decebal Fagadau Nu va pleca din functia de Primar Al Constantei Va Castiga sigur si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei!! Asa ca tu Rares Bogdan si Echipa ta de Ciuma Galbena de PNL-isti Veti pleca din Constanta cu Coada din picioare ca Nu veti Castiga Alegerile!! Fie clar!! Tot Psd-ul prin D-nul Decebal Fagadau Va Castiga sigur si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei!! Catre Postacii care Comenteaza aiurea!! Shut up curand vine Ziua Mea!
11
18

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102