REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Rareș Bogdan îi trage de mânecă pe Orban și Cîțu: ‘Nu putem să ne batem joc. Sunt promisiuni electorale!’

Rareș Bogdan îi trage de mânecă pe Orban și Cîțu: ‘Nu putem să ne batem joc. Sunt promisiuni electorale!’

Replica API 10 februarie 2021 | 00:01 2791

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, le-a cerut colegilor săi de la vârful partidului, atât lui Ludovic Orban, cât și lui Florin Cîțu, să vină cu setul de reforme promis în campania electorală. Într-o intervenție la Antena 3, europarlamentarul le-a reamintit camarazilor săi că trebuie să se țină de cuvânt și să pregătească o lege pentru tăierea pensiilor speciale, o lege pentru organizarea alegerilor în două tururi și să taie pensiile speciale.

„Nu ştiu ca Ludovic Orban să fi avut o discuţie cu Florin Cîţu. M-aş fi abţinut la chestiunea cu prefecţii, nu as fi validat lista (n.r.: discuţia despre faptul că la Cluj va fi prefect de la UDMR). Congresul PNL va fi de abia în septembrie, octombrie. Eu ştiu că avem un guvernator BNR foarte bun. Mandatul dânsului (n.r.: Mugur Isărescu) expiră în minimum 3 ani şi jumătate de mandat şi nu se pune problema să plece.

Cîţu e premier, iar tot ceea ce îi cer este să fie un premier reformist. Pentru Orban, mesajul e unul singur! Să vină cu reformele în Camera Deputaţilor şi să pregătească o lege pentru tăierea pensiilor speciale… Dar şi pentru alegeri în două tururi, pentru că sunt promisiuni electorale şi nu putem să ne batem joc.

Daca n-ar creşte pensiile, haideţi să tăiem măcar pensiile speciale. Dacă nu facem reforme în acest an, aş vrea să fim extrem de atenţi la chestiunile sensibile.

Era foarte important ca astăzi (n.r.: luni) să se fi discutat despre scrisoarea înaintată de primarii din judeţul Cluj. Vorbim despre un oraş unde toleranţa e maximă şi unde nu vor fi probleme interetenice.

Sunt voci care atacă chestiunea despre faptul că la Cluj n-a mai fost prefect maghiar din 1940, încoace. Sălajul, Aradul, Satul Mare sunt zone sensibile. Aşteptam ca azi la Biroul Executiv să se discute civilizat, calm şi această chestiune. Faptul că se ceartă (n.r. – referire la lupta dintre Orban şi Cîţu) pentru cine va fi preşedinte, mi se pare extrem de repede…

Am recomandat tuturor o carte, Nu putem reuși decât împreună, scrisă de Dan Pavel si Iulia Huiu. Eu le plătesc cartea celor de la Polirom şi le-o fac cadou colegilor mei din PNL, USR PLUS şi UDMR, pentru a înţelege ceva din istoria unei coaliţii care a sfârşit la 2,4%.

Mă aşteptam ca azi la şedinţă, colegii mei să discute chestiunea despre scrisoare”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Rareş Bogdan, la Antena 3, citat de stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel mai bine este sa plecati toti de mana si sa il luati si pe plavanul de la Cotroceni. Toti pnl istii la puscarie
2
0
Rares Bogdan este cu foarte mult mai jos in toate privintele,decat ar fi Orban sau Catu. E doar mai guraliv,mai agresiv in exprimare si atata. Ca om ar fi chiar periculos sa se afle pe o functie de decizie,care sa aduca apoi grave prejudicii populatiei si asa nenorocita de trei decenii de tranzitie de la comunism la dracu' stie ce,numai la democratie occidentala ,nu.
4
0
traii bine si foarte bine , e o economie in derulare, politizam tara cat mai mult si trai pe vatrai neneaica!
4
1
Dragi romani dupa cum vedeti am apucat vremuri grele!! Dar la naiba cu toate : eu va invit LA SANIUS PE DERDELUS UNDE E LOC GARLA DE FREKUS!!! SAU LA ski zapada e buna poftiti!
3
0
rares Bogdan vrea locul lui orban
3
0
Marsh shobolanule cu tot cu plm tau cu tot. Muie psd desigur cele mai pe penale zdrente
4
2
O sa va dam la muie dragi romanasi
3
2
Samapispatinechelulesaterupancurbarbatemiu
4
0
A promis si a ajuns acolo unde a vrut. Cel mai bine este sa fi europarlamentar: salariu mare, diurna mare, fara implicare in problemele tarii.
13
0
Mizerabil. In esenta un mare zero
14
0
Este un oportunist de doi lei! A manvat kkt la greu de PSD si a ajuns europarlamentar iar acum, mananca acceasi substanta si vrea sa ajunga la conducerea partidului. Bai baiete, tu pana acum, nu ai venit cu niciun proiect personal, original, mancatorule ce esti!
26
1
coruptiaucide
16
0
mai bine este sa plecati toti!
20
3
noua, promisiunile vor fi cat e politica, cine le infaptuesc nu rezista, ele sunt pe hartie sa ia mintea omului , interesu clasei politice conteaza!
18
1
Economia e praf si el vine cu rezolvarea...taierea pensiilor speciale. Horeca e praf si el vine cu solutia...taierea pensiilor speciale. Sanatatea e praf si el aduce rezolvarea...taierea pensiilor speciale. Spitalele iau foc si bolnavii mor arsi iar el aduce solutia...taierea pensiilor speciale. Invatamantul e distrus si el vine cu rezolvarea...alegerea primarilor in doua tururi. Infrastructura rutiera e depasita de trafic si el aduce solutia...taierea pensiilor speciale. Cetatenii ingheata in case iarna si el vine cu solutia...inghetarea pensiilor. Preturile la utilitati cresc si ... ghici?
26
5
scursura anala ce esti,nu o m ai da tu la pace si nu m ai face pe samariteanul ca nu tine.sunteti niste muisti toti.
26
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212