REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
6.4° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Rareş Bogdan: În câteva zile se va cunoaşte calendarul alegerilor; nu vom intra pe contrasens cu dorinţa cetăţenilor

Rareş Bogdan: În câteva zile se va cunoaşte calendarul alegerilor; nu vom intra pe contrasens cu dorinţa cetăţenilor

Victor ROTARU 12 februarie 2024 | 00:00 175

Eurodeputatul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, afirmă că în următoarele zile se va lua o decizie privitoare la calendarul alegerilor din acest an, în concordanţă cu ceea ce îşi doresc şi cetăţenii români.

Rares Bogdan: in cateva zile se va cunoaste calendarul alegerilor; nu vom intra pe contrasens cu dorinta cetatenilorRareş Bogdan

"Vom sta de vorbă, vom vedea ce e mai bine pentru cetăţeanul român, ce e mai bine pentru România şi după asta vom hotărî. Ascultăm (...) şi vocea presei şi vocea analiştilor şi vocea societăţii civile şi vocea cetăţenilor, nu vom lua nici într-un fel vreo hotărâre prin care să intrăm cumva pe contrasens cu dorinţa cetăţenilor români şi vă asigur că în câteva zile va exista o decizie şi se va cunoaşte calendarul alegerilor", a declarat Rareş Bogdan, la Piteşti.

El a dat asigurări că liberalii sunt pregătiţi pentru orice variantă - şi aceea în care vor fi cinci rânduri de alegeri, şi aceea în care se vor comasa anumite scrutinuri.

Prim-vicepreşedintele PNL a menţionat că discuţiile privind calendarul alegerilor vor fi reluate la nivelul coaliţiei la începutul săptămânii viitoare.

"Vor mai fi rânduri de discuţii luni şi marţi. Calendarul legislativ, electoral ne spune că săptămâna viitoare trebuie să ne hotărâm ce vom face. Dacă vom realiza cele cinci rânduri de alegeri, pentru care s-au bugetat în bugetul Ministerului Afacerilor Interne patru miliarde de lei (...), vom comasa alegeri, fie parlamentare cu turul întâi la prezidenţiale, fie europarlamentare cu alegeri locale, atunci sigur că vom vorbi de o economie (...). Chiar dacă democraţia costă, trebuie să fim foarte atenţi ce facem cu banii şi, de asemenea, cel mai important lucru este să asigurăm reprezentativitatea aleşilor", a mai spus Rareş Bogdan, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata vrajeala si cat k.k.t manaca si asta... cica vor sa comaseze alegerile din grija pentru banii cetatenilor. Bai cu.rve.lor politice, voi vreti sa prindeti cat mai multe locuri la ciolanul puterii, nu sa ne protejati pe noi. Lasati manipularile si faceti toate alegerile la termen, asa cum e normal, moral si mai ales LEGAL!
0
0
munca e grea , macanitul politic e meserie de top ,dai din gura, gesticulezi si iese banul indiferent daca le place sau nu la toti, astai interesul sa, macani!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039