REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Rareș Bogdan, în PE: 'Cancelarul austriac a lansat al doilea dictat de la Viena!'

Rareș Bogdan, în PE: 'Cancelarul austriac a lansat al doilea dictat de la Viena!'

A.F. 15 decembrie 2022 | 00:00 907

Europarlamentarul Rareș Bogdan a criticat în termeni duri refuzul Austriei de a accepta România în spațiul Schengen.  Cancelarul austriac a ordonat „al doilea dictat de la Viena pentru români”, a transmis prim-vicepreședintele PNL.

Rareş Bogdan

„Acest vot a umilit România”, a spus Bogdan, în plenul Parlamentului European, la Strasbourg.

„Sfidează articolul 2 al UE, care spune că statul de drept e o valoare. Austria are o atitudine rasistă. Potrivit acestor  acte normative România are dreptul să-i fie ridicate aceste măsuri. Sunt fapte pe care cancelarul austriac le ignoră. A ordonat al doilea dictat de la Viena pentru români”, a spus Rareş Bogdan, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ii spuna odata cineva din PNL lui Raresh Bogdan ca el este ca un motor care tureaza in gol,pentru ca in prostia lui asta nu isi da seama ca atunci cand vprbeste nu il asculta nimeni,nici macar PNListi lui.
0
0
Si cand o sa dea Romania in judecata austria??? Cand vrea IOHANIS. Dar acesta si-a pus iar geaca rosie pentru fraierii ce nu s-au prins atunci ca era adevarata lui fata de psd. Jos cu el , tradatorul de voturi . iar pentru tne , mai bine iti batista in gura, pana sa zici niste minciuni ordinare.
0
0
Batistuță până acum ai luat de 3 ori mmuiie. Prima a fost cu cele 30 de zile și pensiile speciale, a doua a fost cu 15% mărirea pensiilor, iar a-3-a mmuiie e când ți-ai umflat mușchii în Parlamentul European cu INTRAREA în Schengen. Ție ți-a intrat, dar România nu a intrat......în Schengen. Ghinion pentru un llătrrău ca tine.
5
0
Pinochio nu a fost in stare sa faca nimic din ce au spus in campanie. Acum el pe cine cearta ? Daca nu esti in stare sa faci nimic dar nici un punct din ce au promis va dati seama ce tari suntem in parlamentul european. Sa va fie rusine sunteti la putere din 90 si ati distrus tara. Apropo nu neau vrut in Schengen nici Germania nici Franta nu va lasati pacaliti numa ca trompeta lor a fost Austria. Iar politicieni nostri niste calicaturi si marionete. Vad ca nu se intampla nimic cu Ungaria care pana la urma isi urmaresc interesele lor ca tara si a cetatenilor bravo lor. Noi ca natie suntem aroganti ipocriti mai ales cand vine vorba de alti "noi nu avem o chifla in stomac dar ne doare burta de alti" ne meritam soarta
3
0
si uite asa veto din partea austriei va fi inca 10-20 de ani inainte din cauza unui guraliv , ca politician european nu este .
2
1
Cu asemenea lepadaturi nu este de mirare ce pateste romania
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212