REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă are toate datele pentru a fi președinte

Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă are toate datele pentru a fi președinte

A.F. 14 aprilie 2024 | 23:00 681

Prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan susține că Marcel Ciolacu „convinge ca premier” iar Nicolae Ciucă are toate datele pentru a fi președinte.

Rares Bogdan: Nicolae Ciuca are toate datele pentru a fi presedinteRareș Bogdan

„Ca premier mă convinge Marcel Ciolacu. Cred că domnul din dreapta (Nicolae Ciucă - n.r) are toate datele pentru a fi președinte. Domnul Ciolacu este foarte bun ca premier. Conduce foarte bine Guvernul”, a declarat Rareș Bogdan, la Prima News.

Liderul liberal a declarat în nenumărate rânduri că Nicolae Ciucă este cel mai potrivit pentru a fi președintele României.

De la începutul anului s-a tot vehiculat în spațiul public un tandem Ciucă-Ciolacu pentru următorii 10 ani, prin care cei doi lideri de partide să conducă România din cele mai importante funcții în stat.

De cele mai multe ori, spun surse politice, discuțiile s-au blocat pentru că ambii își doresc să funcția de șef de stat, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
R.Bogdan a facuto de atatea ori pe prostu ca a ramas asha si acum nimai tampenii debiteaza,pai se vede si din avion ca dl.preshedinte Klaus Johanis l-a pus pe asta shef la P.N.L.pentru ca Nicu Ciuca este mult mai p***t decat el,daca Johanis are vorbele la el pe care le spune incet pentru ca sa nu grsheasca,Ciuca nu poate nici macar sa citeasca dupa foaia pe care o are in fatza fara sa il treaca toate transpiratziile.
1
1
Despre ce vorbim? Nicolae Ciucă a fost considerat drept o marionetă a lui Klaus I******s. Politica e o pălărie prea mare pentru Ciucă fiind caracterizat ca un individ nepotrivit, fără carismă, supus, caraghios, tâmp. Cetatenii onesti sunt, însă, dezamăgiți că un militar mediocru precum Ciucă se amestecă în politică. Când ține un discurs, parcă e un copil semi-analfabet care nu reușește să ducă frazele la bun sfârșit și nu înțelegi nimic din ceea ce ar vrea să spună. Ba mai mult, individul are probleme de integritate morală privind acuzatiile de plagiat din teza sa de doctorat: (vezi: ) Cu toate astea, lingăii de tipul lui Rares Bogdan consideră că Nicolae Ciucă are toate datele pentru a fi președinte.
5
1
Deocamdata trebuie sa fie gasit cineva mai naspa decat astia,ca romanii sa aleaga pe cine de fapt se vrea. Asa e la noi,se voteaza porcaria cea mai mica dintre porcariile care candideaza. Nu se pune niciodata problema avansarii pentru candidaturi a unor oameni deosebit de buni pentru tara asta. Nu e asta o problema. Romanii se gandesc acum la concedii,la cat e berea,micul,cazarea. Nu conteaza nici prezentul,nici viitorul nostru,ci doar bunastarea si lafaiala nomenclaturii si a gusterilor mafioti.
3
0
Ciucă al nostru vrea la Cotroceni ? Probabil și-a făcut dubluri la chei ! Planul gargaragiului Rareș e altul. El știe că nu va ajunge Ciucă la Cotroceni. În acest caz Ciucă va trebuie să-și dea demisia de la șefia PNL. Urmează Congres și ghiciți cine va candida la șefia PNL ? Bineânțeles Rareș Bogdan. Capisci ?! Și uite așa scapă PNL și noi de Ciucă. Scăpăm de dra-cu și vine fi-su.
9
1
Ce gluma buna.
11
0
Lingaul de gaoaze rares bogdan , pe langa faptul ca abereaza, uita ca e nevoie de voturi. Si pe alea nu le va avea acest popotar special bradipsihic si bradilalic numit ciuca , prvost ca o maciuca
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272