REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Rareş Bogdan: Nu mai merge doar cu „jos ciuma roşie“, va trebui să arătăm ce am făcut

Rareş Bogdan: Nu mai merge doar cu „jos ciuma roşie“, va trebui să arătăm ce am făcut

Replica API 8 august 2021 | 15:46 1192

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, le-a transmis colegilor săi de partid că este important cum guvernează atât local, cât şi la nivel naţional, iar sloganurile împotriva PSD nu o să mai fie suficiente pentru a câştiga viitoarele alegeri.

Rareş Bogdan

"Avem o şansă pe care, dacă nu o vom exploata, dragii mei, nu ne va ierta nimeni. Dumneavoastră veţi merge în faţa comunităţilor dumneavoastră şi îi veţi convinge în următorii trei ani de zile. Noi ne vom bate începând de la europarlamentare, la parlamentare, la prezidenţiale, locale, pentru a-i convinge pe români că am făcut ceea ce trebuie, pentru că nu mai merge doar cu "jos ciuma roşie", va trebui să arătăm ce am făcut", a spus Rareş Bogdan, vineri seara, la alegerile din PNL Sibiu, scrie Agerpres.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, încearcă vineri să obţină al treilea mandat de lider judeţean liberal, avându-l contracandidat pe deputatul Constantin Şovăială.

La şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Sibiu de vineri au participat 350 de delegaţi din judeţ, liderul PNL, Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Energiei, Virgil Popescu, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, europarlamentarul Rareş Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am votat pnl mai mereu dar de data asta voi vota PSD clar . au votul meu . ciuma rosie sa revina cat mai repede !!! o spune un fost pnlist actual psdist... din partid
1
0
Ce ati facut ? Mai nimic
4
1
Prin aducerea lui Chitac, ati condamnat orasul la 20 de ani de pesedism! Nu ai vazut ca amiralul fara flota, primeste ordine de la bot imblanit si de la ortava ohaneziana? Voi nu discutati cu oamenii? Deja sunt 10000 de semnaturi, pentru debarcarea lui somnorila!
4
0
a-ti distrus CFR -ul tarii si culmea nu raspunde nimeni spitalele sunt vai mama lor pensionari sunt nemultumiti alocatiile sunt mici preturile au crescut benzina si motorina s-au scunpit voi inpartiti bani intre voi legile tari nu mai le respectati vai mama ei de tara dativa demisiile si faceti alegeri anticipate si ca sa scapati de masonerie punetil pe isarescu prim ministru
5
2
Nu-i nevoie sa aratati ,5 milioane de pensionari furati si mintiti ordinar vor fi cei care va vor arata .....lepadaturilor .
14
2
Malaria galbena cu cacao
16
1
Saa nu te mai lauzi la prieteni ca salamul meu are gust de carici
7
3
Alo Mr Palmer de Cluj ,mai lasa crosa bre' ca mai e pana la US Open si oricum ai avarage mic de tot e proportional cu inaltimea adica 1 si ceva.Ai fost un fel de Sean Hannity combinat cu Tucker si ai ajuns Nancy Pelosi,marea dezamagire a timpurilor moderne...te-ai vrut DeSantis si nu esti decat un primar de comuna cu gura mare si limbaj elevat,academico-neologist,la denumiri o mai gresesti dar cum esti o greseala premeditata a sistemului,era de asteptat
4
1
auzi bai Rares Bogdan asta trebuie sa ai spui lui profesore needucatul, cel ce a educat PNL-ul cum sa fure !
12
1
pesedeii pwlii !
3
17
Pensatule! Malaria galbena a facut de ras ciuma rosie. Sa dea domnu sa va moara tot neamul, starpiturilor
8
2
Nu am votat psd dar la viitoarele alegeri vor primi votul meu!Astia si-au batut joc de oameni si de tara asta!
18
3
Ati facut pe voi.v-ati cufurit mai rau ca un vitel.fmm de cacanar nenorocit.mwie voua si familiilor voastre de canalii
19
2
Sunteti zero barat javrelor !
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272