REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Rareș Bogdan, prezent la Constanța: PSD nu a reușit să dezvolte orașele pe care le-a condus

Rareș Bogdan, prezent la Constanța: PSD nu a reușit să dezvolte orașele pe care le-a condus

Replica API 1 septembrie 2020 | 21:44 4814

Rareș Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a sosit marți, 1 septembrie, la Constanța. După câteva discuții în spatele ușilor închise între Rareș Bogdan, Vergil Chitac, Bogdan Huțucă și Septimiu Bourceanu, reprezentanții PNL susțin o conferință de presă.

”Este o plăcere să le avem alături de noi pe Rareș Bogdan, care va fi o prezență continuă la Constanța”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

”Vergil Chitac a fost o prezență constantă la mine în emisiune. Mă alătur total campaniei electorale a lui Vergil Chitac și a celorlalți candidați PNL la primăriile din judetul Constanța. Fiind un om care iubește mult Dobrogea și Constanța în special, nu am înțeles cum un judet cu un potențial absolut uluitor este atât de în spate la nivelul poziționării în România. Explicația este administrația PSD, care nu a reușit să dezvolte orașele pe care le a condus”, a spus Rareș Bogdan.

”Voi veni săptămânal la Constanța și știu ce influență are presa locală, de multe ori este mai mare decât influenta presei centrale. Cred în comunicare directă și vreau să ii conving pe oameni, mă voi întâlni cu ei pe stradă. Le voi explica constănțenilor de ce Vergil Chitac este cel mai bun om pentru a schimba în bine destinul orașului. Chiar cred în Vergil Chitac”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan: Nu o să pot să-l susțin pe Muhammad Murad

Rareș Bogdan a dorit să facă clarificări cu privire la discuția pe care a avut-o cu Muhammad Murad, după ce acesta din urmă și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Constanța.

”L-am sunat pe Muhammad Murad după ce și-a anunțat candidatura la Constanța și l am rugat să-și retragă candidatura. A înțeles asta. E prietenul meu, unul dintre cei mai buni. Din păcate, nu voi putea sa vizitez Mangalia și pentru o lună de zile nu o să pot să-l sustin. Sunt un om de caracter, cred în el, dar PNL are candidat la Mangalia”, a lămurit Rareș Bogdan.

Vergil Chițac: În Constanța trebuie o schimbare, o reformă

”Sunt extrem de măgulit de ceea ce spune Rareș Bogdan, e prieten de-al meu de patru ani. Presă a pierdut un om important, dar politica a avut un mare câștig. Problematica Constanței o cunoaște de câțiva ani. Constanța, ca niciun alt oraș, nu are o infrastructură atât de importantă. Avem o legătură important cu Capitala, avem Portul, canalul Dunăre Marea Neagră. În ciuda acestor lucruri, Constanța este pe locul 19 la salariul mediul brut. Nu putem să nu legăm acest aspect de administrația publică locală. Uitați-vă la Portul Marsilia sau Rotterdam. În Constanța trebuie mai mult de o schimbare, trebuie o reformă. Acesta este crezul meu și pentru asta lupt”, a spus Chițac.

Chițac a mai spus că nu se vede neapărat un politician, ci un misionar care luptă pentru binele constănțenilor.

Programul zilei de azi pentru Rareș Bogdan și reprezentanții PNL

Deplasare pe jos la Lupoaică, Piata Ovidiu, unde vor bea o cafea. Se vor întâlni cu oamenii și vor ajunge mai apoi la Cazino.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pnl din satele si orasele dobrogene, s a facut locuri de munca, ordine si disciplina in toate institutiile iclusiv in ad.publica , lumea e fericita si increzatoare in viitorul nepotilor si stranepotilor intr o tara ce se doreste pur liberala!asa sa ne ajute pnleul!
0
0
tragi apa.. fost combinator de Cluj ..fost ziarist obiectiv... acum prima sageata de imagine a plavanului din dealul Cotrocenilor .. jet ma pensatule!
5
0
Marinarul pulii mele, cacatul asta de Chitac are grad pt ca a mancatcacat peste tot:la pcr,la securitate si mai nou, ii suge caru'lui Comanescu.PNLul mai bine isi baga un bat in cur decat sa" mearga"cu idiotul asta,marinar de carton marca Chitac.Lepra asta trebuie sa stea in puscarie,a imbolnavit oameni cu covid intentionat.Stia ca este infectat si totusi a mers la parlament si s-a intalnit cu 400 de simpatizanti pnl.A dat flori si a pupat o gramada de aplaudaci,desi stia ca este bolnav.Un nesimtit,rusine Comanescu,rusine PNL,mergeti pe" mana"unui nesimtit si tradator,disperat dupa functii !
6
0
Iti straluceste chelia in soare sa nu iti ia foc bezmeticule penelist fascist...un partid penelist fascist sustinut de adolf hitler
6
2
Javre post-comuniste, majoritatea fostii turnatori de cartier, cateii Securitatii
6
2
...iar voi nu stiti sa faceti taloane de pensie cu 14%,matematica e grea !In afara de gura altceva nimic care sa demonstreze ca stiti ceva,poate doar sa va numarati banii de europarlamentari sau parlamentari!Vedeti ca a luat Faga masini de numarat bani dar trebuie sa lasati 10%
2
2
Din pacate eu nu voi vota pnl.... Pentru ca din pacate....numai gasim printre ei nici un ....pnl ist pur sange... In afara faptului ca doar si au schimbat doar ....culoarea politica...in rest stim cu totii ca s aceeasi....PDL isti...PD...isti Cat despre RARES...cu siguranta el este un PSD ist CONVINS
14
7
Pana ajungeti la lupoaica sa nu uitati sa platiti parcarea printr-un sms la 7475, apoi sa faceti kaka si pipi intr-o carciuma din apropiere, pentru ca nu o sa gasiti niciun wc public de mare slem ca la Cluj Napoca, de exemplu,
14
1
RARES vino la EFORIE sa-ti arate interlopii, incepem cu fatisu LUIGI.
11
3
din pacate pt unii va castiga pnl
6
13
rarea sa iti bag muie
13
5
Amiralul asta a intrat cu bocancii in organizatia constanta. Chiar de 2 ori. De 2 ori a trebuit sa ne plecam in fata mariei sale. Si vrei mata prietenie..sau sustinere din partid..inseamna ca esti prea prost prietene sau prea plin de tine. Nimeni nu o spune pe fata, dar toata organizatia este nemultumita! Deci....in concluzie...bazeaza.te pe noi...
12
4
aveti dreptate dar o schimbare trebuie facuta. In bine sau in rau vom vedea noi!
8
2
Chitac va castiga alegerile dar e adevarat ca nu va fi vreun mare dezvoltator. Partea buna e ca se termina cu dementa cu stalpisorii si parcarile. Si ca nu vor mai construi toti alandala cum le tuna. Si asta deja va fi superbine.
7
8
Nu va ti saturat de minciuni nu mai votati mincinosi ca asta incepuse sa creada si el ca o sa elimine pensiile speciale
11
4
PNL a dezvoltat doar focarul de covid la Suceava, bai pensatule rares bogdan. Pana acum latrai la bebelusul lui Chirica de la Iasi ca are vile pe numele sau si acum e Chirica la PNL.
21
5
Tu, Murad, Chitac si Lupu o sa duceti in cao Constanta, daca Doamne fereste ajung ai vostri la conducere. Sunteti toti niste penibili mincinosi si mai presus, niste incomoatenti. Voi credeti ca un oral cum este Constanta, are nevoie de un Primar, un pensionar cum este Chitac sau Un Presedinte de CJ, un gropar cum este Lupu? Ambii si au demonstrat calitatile de doi lei prinde au fost si aproape au ingropat si impanzit de coruptie, toate institutiile pe care le au condus. Si au vazut de interesul lor si in rest, multa vrajeala si aroganta!
11
5
Niste penibili
15
5
Pentru el si ai lui ?
10
4
Asa cum a rezolvat cu Pensiile Speciale, asa va rezolva cu dezvoltarea orasului!!!!
18
5
Pleaxca la Cluj gornistule nu ai ce cauta la Constanta ai latrat destul la B1 ai venit sa latri si aici
22
5
inclusiv acest amiral de carton stie ca nu va castiga alegerile , fiind desfasurate intr-un singur tur si cu o multime de candidati , iar fiecare din ei vor lua cate putin din voturile pnl. greseala care-i va aduce inca un mandat cretinului din Beidaud cu freza si fatza de ginere mort a fost orgoliul acestui neica nimeni hutzuca care nu a vrut sa faca o intelegere cu usr-plus si atunci Orban l-a lasat sa se spele pe cap cu acest chitzac si zapacita aia de avocata...
17
7
lasa ca a dezvoltat pnl ..la suceava..mai ales in sistemul de sanatate!! jegurilor..
22
6
nu o sa dezvolte nimic
19
3
A venit travestitul cu propaganda.
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102