6.8° Constanța Sâm., 26 Nov. 2022
Anul XX Nr. 6194
6.8° Constanța Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022 Anul XX Nr. 6194

Rareș Bogdan: Victorie pentru românii din Spania, în problema obținerii cetățeniei spaniole!

A.F. 24 noiembrie 2022 334

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a salutat rezolvarea unei probleme dureroase pentru românii din Spania, în urma constituirii unui grup de lucru, și anume ca românii să nu fie obligați să renunțe la cetățenia română pentru a o obține pe cea spaniolă, Acesta este primul rezultat concret al primei ședințe comune de guvern România - Spania.

Rareș Bogdan

„Wow, ce veste!!! Victorie pentru românii din Spania, pentru toată diaspora! S-a constituit un grup de lucru pentru rezolvarea unei probleme dureroase, și anume ca românii să nu fie obligați să renunțe la cetățenia română pentru a o obține pe cea spaniolă. Este primul rezultat concret al primei ședințe comune de guvern România - Spania. Spania mai are acord doar cu Franța pentru recunoașterea dublei cetățenii.

Mai subliniez că Spania susține necondiționat aderarea României la Spațiul Schengen.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Este primul premier al României care face pași decisivi pentru rezolvarea unei probleme cu care frații noștri din Spania luptă de 15 ani! Vreau să-l felicit pe ambasadorul nostru, George Bologan, care a pus multă inimă și a fost extrem de constructiv. Am analizat problema de multe ori, am căutat soluții, am investit sufletește și iată, ne apropiem de un rezultat așteptat de atât de mulți ani! A fost un proiect drag sufletului meu și satisfacția este enormă! Doamne ajută! Nu uitați să iubiți România în fiecare zi!“ a transmis europarlamentarul Rareș Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Mirosi a prosssst victorios
1
0
Toți nebunii la putere victorie Romanii trebuiau atrași în tară să investească în ferme agricultură Să obtină teren gratuit ptr livezi sere ferme de animale etc
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
172532291849
5/49
304017142116
joker
4512883917