REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

RĂSARE un IMOBIL cu 8 ETAJE în PISCINA hotelului UNIREA din MAMAIA

RĂSARE un IMOBIL cu 8 ETAJE în PISCINA hotelului UNIREA din MAMAIA

Replica API 29 septembrie 2020 | 00:00 5621

Un nou hotel va răsări în staţiunea Mamaia, în viitorul apropiat. Covasna Estival 2002 SA a obţinut mână liberă pentru ridicarea unui imobil cu 8 etaje, cu funcţiunea spaţii de cazare, pe terenul aferent piscinei Unirea. Acest teren este asociat cu numele fraţilor Micula care, la începutul acestui an, au obţinut certificat de urbanism pentru vânzarea mai multor terenuri, printre care şi cel în cauză.

La începutul anului curent, SC Unirea 2001 SA, deţinută de fraţii Viorel şi Ioan Micula, au obținut, de la Primăria Constanța, certificatele de urbanism pentru vânzarea mai multor terenuri din apropierea hotelului Patria. Este vorba despre o porțiune cu o suprafață de 596 mp, o altă porțiune cu 1.857 mp, unde se află piscina Patria, și o altă porțiune de 2.918 mp, terenul aferent piscinei Unirea. Se pare că, cel din urmă a fost rapid tranzacţionat.

Iar investitorii par să fie reprezentanţii societăţii Covasna Estival 2002 SA, din Neptun. Acţionarii societăţii sunt OMB Grup Invest SA, alte persoane fizice şi Ion Bucovală, acesta din urmă fiind acţionar şi la OMB Grup Invest,ce are ca domeniu de activitatea cultivarea cerealelor. Covasna Estival 2002 SA a obţinut, undă verde, de la primărie, pentru ridicarea unui hotel cu 8 etaje.

De precizat faptul că şi prefectul George Niculescu are legătura cu firmele de mai sus. Potrivit declaraţiei sale de avere, Niculescu încasează salariu de la Covasna Estival 2002 SA, din Neptun şi OMB Grup Invest SA..

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parvulescu este Tano - Contabilul mafiei din Primarie !
1
0
@constantean....este parasuta aia de mamicuta ta....
1
0
Este prefectul?
1
1
Prin spaga privata dupa revolutie , totul a devenit privat !
6
1
E piscina unui hotel proprietate private bai Romulus.
3
6
"pe domeniul unui spatiu privat?" Cuma ajuns ala privat si ce destinatei avea inainte de a fi "privat"? Capitalista salbatica care esti tu!
6
1
Lol, what? Ce spatii verzi si locuri de recreere visati voi ma pe domeniul unui spatiu privat? Ati vrea ca patronul de acolo sa faca un parc public? Moca gen? Sa stati voi acolo in liniste? Inainte sa visati frumos cititi tot textul articolului. Terenul ala nu este al primariei. Nu il scoate primarul la vanzare si face unul hotel pe el. Este proprietate privata, poate sa faca ce vrea el acolo.
7
4
Ma analfabetule,"machedonii" se scrie "machedonii" se citeste si "investitii" se scrie, "investitii" se citeste.Doar ti-am mai spus o data.
6
1
un parc cu multa verdeata, un loc de recreere, o zona in care sa te relaxezi, o oaza intre betoane, bancute, flori, copaci, o pata de culoare intre betoane.
9
2
ai dreptate. spatiul verde si linistea nu are valoare economica
11
2
Toate articolele Replica despre investitii noi sunt scrise de parca ar fi ceva rau. Spune-ne si nou Mirela ce valoare economica are acea piscina nefunctionala vs valoare economica constructie hotel...locuri de munca, impozite pe profit, taxe, etc.
4
14
Eu pe toti cei implicati in emiterea de acte si construirea unor imobile i-as trimite sa faca testul poligraf.
6
1
e de vina, mazare a facut asta
6
0
Cipanezii flocosi plang ca le-a plecat Fagadau,babu si toata liota de cipanezi din consiliul local.PSd Constanta este de fapt partid etnic cipanez.
13
3
Daca nu era machedoni sa faca investiti mamaia ar fi aratat si acum ca un sat turcesc prapadit
4
23
La parlamentare cu FAGADAU o sa o ia si mai RAU!
8
1
Nesimtiti,detestati si urati oameni au mai populat administratia locala.Dati cu insecticid in Primarie.Muie PSD !
9
1
o sa le puna o cada in camera si gata piscina . Mai bine la 2 camere
5
0
Sa vedem daca Comanescu vrea sau nu anularea cartificatului dat de primarie.As pune pariu ca nu, fiind implicati galbejiti, inclusiv prea prefectul.
10
4
Kk-neam pe rasa voastra de branzari clapaugi ! Ati distrus Constanta si Mamaia cu blocurile voastre imputite !
18
1
Machedoni a facut multe investiti in oras
10
19
Fostul primar a facut o si pe asta. Nu a fost in stare sa le multumeasca celor care l au votat. O sa mai vada el la generale ca n7 se uita asa usor !
7
3
Rasare o mare shpaga INCASATA de VANTURAKE, BABU si FAGADAU
25
4
Ciuma galbena
13
18
De abia asteptam sa vedem un bloc de al lui CAMBELA pe terenul stadionului FARUL ! BELA NACI ... ti-au cam plecat branzarii de la conducerea Primariei Cta ! Acu' trebuie sa dai shpaga la galbeni !
30
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920