REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Răsturnare de situație: Ciolacu îl domină clar pe Iohannis

Răsturnare de situație: Ciolacu îl domină clar pe Iohannis

Replica API 11 octombrie 2021 | 23:05 1755

Săptămâna căderii Guvernului Cîțu i-a adus un val uriaș de popularitate liderului PSD, vizibil cu ocazia ieșirilor publice le acestuia. Astfel, discursul lui Ciolacu de la moțiunea de cenzură, în care l-a pulverizat pe premier cu mesajul “Florine, SUPERMAN, ai căzut în cap! Zboară acasă!, a devenit viral pe Facebook. A adunat peste 745 de mii de vizualizări și mii de comentarii pozitive, de genul “Felicitări domnule președinte, așa trebuie să fie discursul unul adevărat om de stat, un om realist și aducător de speranță” sau “bravo, domnule Ciolacu, suntem alături de cei care țin cu românii!”

Deasemenea, ieșirea liderului PSD la una dintre principalele stații de știri, Antena 3, din seara moțiunii, a înregistrat un interes major din partea publicului. Prezența televizată a lui Marcel Ciolacu a avut o audiență constantă de peste 300 de mii de telespectatori pe minut, vreme de o oră, la care se adaugă cele 175 de mii de vizualizări ale emisiunii doar pe pagina de facebook a liderului PSD.

De cealaltă parte, Klaus Iohannis a ajuns să genereze un număr-record de reacții negative cu ocazia declarațiilor publice. Aflat în cel mai prost moment de când a ajuns la Cotroceni, președintele a ieșit după moțiune cu mesaje care apărau Guvernul Cîțu și atacau partidele care au inițiat moțiunea de cenzură. Rezultatul a fost incredibil: peste 30 de mii de comentarii negative pe contul de facebook al presedintelui, majoritatea de la votanți ai dreptei și, în general, oameni care au votat de două ori cu Iohannis. “Ați vorbit ca un adevărat președinte... al PNL”, a fost un leitmotiv al criticilor, iar drama președintelui este că foaret mulți români nici nu îl mai iau în serios. Astfel, a devenit viral mesajul postat pe pagina lui Iohannis de magicianul Robert Tudor care i-a scris că „nici măcar eu nu vă pot ajuta dom' președinte”, reacție apreciată de peste 18.000 de români. Practic, Iohannis ajunge la nivelul de ură pe care îl generau în perioada 2018-2019 ieșirile lui Liviu Dragnea sau ale Gabrielei Firea, care provocau un adevărat tsunami negativ pe paginile lor de facebook.

Concluzia acestei săptămâni, este că liderul PSD își îmbunătățește constant imaginea publică, în vreme ce Klaus Iohannis și-o distruge pas cu pas, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te domin te domin
3
3
Te domin te domin
3
3
il domina ?
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272