REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 25 Mai 2024
Anul XX Nr. 6740
12.4° Constanța Sâmbătă, 25 Mai 2024 Anul XX Nr. 6740
 

Răsturnare de situație în cazul românilor din Danemarca, acuzați că și-au maltratat bebelușul

Răsturnare de situație în cazul românilor din Danemarca, acuzați că și-au maltratat bebelușul

A.F. 27 ianuarie 2023 | 23:57 1359

Răsturnare de situație în cazul familiei Rotundu, românii din Danemarca acuzați că și-au maltratat bebelușul. Tinerii părinți au fost declarați nevinovați.

Rasturnare de situatie in cazul romanilor din Danemarca, acuzati ca si-au maltratat bebelusul

Anunțul a fost făcut de deputatul Robert Sighiartău, într-o postare pe Facebook. Acesta a scris că statul danez a trimis familiei o scrisoare în care îi anunță că sunt nevinovați.

Informația a fost confirmată și de procurorul principal al poliției daneze, care a spus că dosarul este închis definitiv.

Ionuț și Sorana Rotundu au primit vineri, 27 ianuarie, o scrisoare din partea statului danez prin care se confirmă faptul că nu au fost găsite probe care să arate că micuțul lor a fost maltratat.

Anul trecut, cuplul a fost arestat timp de două luni pentru că și-ar fi agresat fiul. Potrivit dosarului, bebelușul ar fi suferit fracturi osoase la cap, hemoragii la nivelul creierului și în spatele ochilor.

Mathias, născut pe 26 decembrie, a fost internat pe 31 ianuarie, la Spitalul Universitar Odense.  După sesizarea făcută de spital, cei doi părinți au fost ținuți în arest timp de două luni, fiind eliberați pe 29 martie. În această perioadă, copilul a fost supravegheat de o persoană desemnată de municipalitate, iar apoi a fost încredințat unei familii maternale.

După intervenția autorităților române, bebelușul a fost repatriat și lăsat în grija bunicilor materni din Vaslui, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fracturile osoase si hemoragia a aparut asa din senin? Faptul ca nu s-a putut proba indubitabil in instanta agresiunea nu inseamna ca aceasta n-a avut loc realitatea juridica poate fi si este de multe ori diferita de realitatea faptica
1
1
din tarile nordice au si ei mari probleme cu capul; degeaba sunt dati ca exemple pozitive pentru ca au si o parte intunecata cu multe mizerii si greseli; este totusi ciudat ca le-a luat atat de mult timp sa ajunga la concluzia asta; mult prea mult timp si foarte ciudat
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920