REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

RÂSUL – PLÂNSUL! O agenție de pariuri din Constanța REFUZĂ să dea banii câștigați!?

RÂSUL – PLÂNSUL! O agenție de pariuri din Constanța REFUZĂ să dea banii câștigați!?

Replica API 1 noiembrie 2018 | 00:09 1216

Situație neobișnuită la Constanța! Niște tineri care au câștigat, marți, 30 octombrie, o sumă frumișică de bani, fiind vorba de 23.750 de lei, au cam rămas cu un gust amar în ceea ce privește agenția de pariuri Super Bet.

Este vorba despre sediul din zona Eden, situat pe strada Soveja, iar în cursul serii de marți, angajatele le-au precizat că nu le pot da banii întrucât nu au disponibili. ”Super Bet, firmă serioasă! Am câștigat și nu vor să ne dea banii”, au scris tinerii pe Facebook. Ulterior, părea că respectivul punct de lucru dă semne că se va închide, în sensul că aparatele erau înfoliate. Tinerii au trimis emailuri către reprezentanții rețelei de agenții de pariuri sportive operate de Super Bet, iar răspunsurile nu au întârziat să apară. ”Și acum (miercuri, 31 octombrie – n.r.) suntem aici, în fața sediului. Nu vor să ne dea banii. Am primit două răspunsuri pe email, care se contrazic între ele. În primul ni se dă dreptate, iar în al doilea ni se spune că nu răspund ei pentru așa ceva, pentru bilete, și că trebuie să jucăm responsabil. Nu se poate așa ceva… Am fost și la Protecția Consumatorului”, a declarat, pentru ”Replica”, unul dintre tinerii câștigători.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu platesc sunt morti,asta-i legea curvelor
1
0
Baaa gunoaielor de la super bet voi la matematica ati fost prezenti la ore doar cand s.a predat adunarea nu si scaderea . Nesimtitilor dati banii acestor oameni
3
0
Vad ca aveti bani de comision. Treceti pe la mine la biriul recupereri.
1
1
Pt cei care vorbesc doar ca sa se afle in treaba. Si ca suntem niste putoi fara carte de munca. Sa sti ca avem varste cuprinse intre 32,36,39 respectiv 50, de ani si nu suntem doi putoi Suntem 4 insi care am jucat de buna credinta un bilet de 2 lei fiecare. Si pt tine ala care zici ca nu muncim si sa ne punem cu burta pe carte afla ca avem locuri de munca cu toti si daca vrei te Invit si la un test de cultura generala
8
1
Dati foc agentiei, sa le faceti o paguba de 50 de mii lei, cel putin.
5
1
dragi tov. & pretini, propun ca toate agentiili de pariuri din RSR sa se inchida si tineretul Romaniei sa mearga sa isi castige painea prin munca si nu prin stat cu mana intinsa, formarea de cadre de nadejde care sa duca Romania pe cele mai inalte culmi ale socialismului european, marxismului cultural, multiculturalismului si politicaly correct! Traiasca noua ordine mondiala!
4
1
Pt cetateanul turmentat ..mai boule nu cetul a fost de vina pentru sistarea apei ci putorilee k voi care stau pe ajutoare sociale ai comenteaza pe site nonstop..daca ti s-ar opri si netul un pic cum ii
5
1
Aviz pentru cetateanul turmentat scapat din piesa lui Caragiale in cartierul cet plati mai intai datoriile la intretire gunoaiele dracu care stati toata ziua si beti prin baruri gen " La Plopi " si alte dughene de genul .... si lui gicu valerica porcosu ias dorii din tot sufletul sa fie el cel in cauza si alt idiot ene baga munca si pentru cei doi copii oftica e mare nene .... asa este romanul la baza ..... Bravo lor ca au castigat ce este corect este corect si asa ca cei de la super bet la treaca la fapte si sa faca plata
4
1
Cet taie apa calda, ne doare-n cur. O casa de pariuri nu da bani spre 2 boschetari, lumea iese-n strada.
5
6
situatia este corecta. nici eu nu as da atatia bani la 2 putoi :DDD ce daca au castigat.
2
16
in instanta se recupereaza castigul , daca nu se conformeaza administratorul punctului de lucru e pasibil de condamnare penala!
12
1
dati baniii , jigodiilor la baietiii care au cistigat !
13
2
La munca baaam, cu carte de munca, saracilor
6
12
Dragnea e de vina. Si Tudorel Toader. Tara bancilor, farmaciilor si a pariurilor sportive. La munca...nimeni.
11
2
Toti inseala numai avari si hapsani vor sa se imbogateasca pe popor mafie cine mai baga la pariuri jos super bet
17
2
Da ti bani lu papuu...
12
1
parca guvernul ,pri ANAF, nu face la fel ? cand esti dator te executa silit,cand sant ei datori,te esaloneaza pe 5-6 ani !!!
21
1
trebuie sa fiti donatori, macar la stat donai si nu castigai niciodata la astia e altceva donezi si dupa ce catigi iti spun ca nu ai jucat pardon donat responsabil, buna asta!!!
12
1
Jucati responsabil.Adica jucati de bani multi ca poate nu castigati si sa aiba firma profit.Daca se intampla sa castigati jucati responsabil adica nu va mai revendicati banii. Voi prostilor jucati responsabil adica banii din buzunarul vostru ii predati lor.Niciodata invers.
18
1
In instanta, opc, parchet, comIsis jocurilor de noroc, toate instituiile abilitate!! Nu va lasati, ei cand iau bani e bine. Merita inceputa campanie de denigrare pentru asa ceva. Mai jucati la super bet de acum....
23
1
Sa mergeti la judecata! O sa castigati garantat!
25
1
trebuie sa se apuce serios de munca
8
6
si la Harsova e una care nu da banii la timp si e in centru si mai tine angajatii fara carte de munca
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272