REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Raț: În lipsa unei naţionale cu care să ne mândrim la EURO 2020, o să susţin Ucraina

Raț: În lipsa unei naţionale cu care să ne mândrim la EURO 2020, o să susţin Ucraina

Replica API 12 iunie 2021 | 00:52 577

Fostul internaţional Răzvan Raţ a declarat într-un interviu, pentru Agerpres, că în absenţa naţionalei României de la EURO 2020, va fi un susţinător al selecţionatei de fotbal a Ucrainei, care va juca la Bucureşti, având astfel ocazia să se reîntâlnească cu foşti colegi de la Şahtior Doneţk, citează stiripesurse.ro.

Răzvan Raț

Raţ consideră că pe lângă beneficii de imagine aduse României, există regretul neparticipării naţionalei României. În ceea ce îl priveşte, durerea este şi mai mare, fiind nevoit să se întâlnească cu foşti colegi de la Şahtior Doneţk, care vor veni în România să susţină naţionala Ucrainei în meciurile organizate la Bucureşti.

"Pentru mine personal e cu atât mai dureros. Practic eu voi fi un fel de gazdă, dar îi voi susţine doar pe ei în loc să susţin şi echipa mea", a spus Raţ.

Fostul căpitan al "tricolorilor" a analizat şi ultimele evoluţii ale naţionalei pregătite de Mirel Rădoi şi şansele de reuşită ale selecţionerului de a implementa stilul ofensiv al cărui adept este. El spune că pentru naţionala României este dureros să fie învinsă de o echipă precum Georgia, care în trecut nici nu visa că ar putea câştiga în faţa "tricolorilor".

Răzvan Raţ consideră că pentru un jucător participarea la un campionat european reprezintă unul dintre visurile fotbaliştilor la începutul carierei. El s-a arătat mândru că a avut ocazia să participe cu naţionala României la două dintre cele cinci prezenţe la un Campionat European, dar s-a declarat ghinionist pentru că nu a avut ocazia să joace la Cupa Mondială.

În ceea ce priveşte ediţia din acest an a Campionatului European, Raţ crede că învingătoarea se va decide tot dintre marile puteri fotbalistice ale continentului, Franţa, Germania, Spania sau Anglia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272