REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Război între medici: un cunoscut doctor din Constanţa cere falimentul clinicii deţinute de finul unui fost senator

Război între medici: un cunoscut doctor din Constanţa cere falimentul clinicii deţinute de finul unui fost senator

Replica API 29 august 2017 | 00:00 3770

Proces la tribunal

Proces la tribunal

Doctorul Carmen Aida Ciufu cere în instanţă falimentul clinicii Mediconst, chiar dacă face parte din echipa acesteia, după cum se arată pe site-ul unităţii. Cunoscuta clinică de imagistică medicală este patronată de un alt doctor cu notorietate, Aurelian Ivaşcu. Litigiul dintre cei doi colaboratori pare de neînţeles, din moment ce firma are administrează unitatea medicală înregistrează profituri sănătoase an de an.

Creditorul CMI Ciufu Carmen Aida a înregistrat pe 16.08.0217 un dosar la Tribunalul Constanţa prin care cere falimentul debitoarei Mediconst SRL. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 3 octombrie a.c. Dr. Carmen Aida Ciufu este soţia chirurgului Nicolae Ciufu, de la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa şi apare drept membru al echipei de la clinica Mediconst, administrată chiar de firma căreia îi cere acum falimentul. Mediconst SRL a fost înfiinţată în anul 2005 şi este deţinută de dr. Aurelian Ivaşcu, fost manager al Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie din Eforie Nord. Ivaşcu este şi finul fostului senator Gigi Chiru.

Profituri de milioane

Litigiul dintre cabinetul medical individual al lui Carmen Aida Ciufu şi clinica lui Ivaşcu, în care activează şi doctoriţa, este greu de înţeles, din moment ce firma merge foarte bine din punct de vedere financiar şi este cât se poate de solvabilă. Mediconst SRL a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 6.065.187 lei şi un profit net de 623.399 lei, cu 24 de angajaţi şi datorii totale de numai 586.822 lei. De altfel, clinica lui Ivaşcu a înregistrat în ultimii cinci ani un profit net total de circa 2 milioane lei.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar citesti comentariile si intelegi de ce Romania niciodata nu va performa in vreun domeniu oarecare. Oamenii ''si-o trag'' unii altora cu asa nonsalanta si lipsa de respect personal si reciproc, se bat ca chiorii pe bani de parca ar fi continuu nemincati si isi chinuie viata cu mizerii ieftine intre ei de parca ar fi maximum de placere in viata. Zero, unitate, decenta si respect.
1
0
Dar de dr Carmen Ciufu de ce nu spui nimic. Pt ca este fara cuvinte, iar el le-a tras-o tuturor pe care ii cunoaste. Intr-o zi o sa i se intoarca! Poteleanu stie de ce!
3
0
Dr Ciufu nu se poate spune ca e prost, le-a tras-o la toti ceilalti doctori cu care a fost asociat la OCH ! Este un bun profesionist si e chiar inteligent in afaceri.
2
8
Fam Ciufu este de o impostura greu de imaginat! de ce nu se sesiseaza nimeni? doar pentru ei totul numai prin furturi si excrocherii! ea o smechera avida de bani- el un hot si un prost
8
2
Ce nu ii mai ajunge lui Ciufu ? Ar trebui sa mai fie controlata de ANAF clinica ei unde se fac magarii ! Am facut de - a lungul timpului citeva investigatii si nu mi sa eliberat chitanta ! Se lucreaza la negru !
11
5
nu le mai ajunge ciolanul ,se bat pe banii nostri ca ne iau si pielea .niste nenorociti care au uitat de omenie si de suferinta pacientilor.
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108