REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Joi, 7 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6570
1.4° Constanța Joi, 7 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6570

Război între milionari. Soțul unei procuroare DIICOT cere falimentul celebrului afacerist Bela Tănase

Război între milionari. Soțul unei procuroare DIICOT cere falimentul celebrului afacerist Bela Tănase

Andreea POPA 29 septembrie 2023 | 00:00 14998

O firmă de minerit din vestul țării cere la Constanța falimentul unei societăți specializate în cultivarea cerealelor. Dincolo de ineditul confruntării dintre două afaceri atât de diferite, trebuie remarcată și notorietatea cu totul specială a patronilor. Astfel, firma specializată în extragerea cărbunelui este controlată de soțul unei procuroare DIICOT, în timp ce debitoarea de la malul mării aparține unuia dintre cei mai cunoscuți milionari locali.

Razboi intre milionari. Sotul unei procuroare DIICOT cere falimentul celebrului afacerist Bela TanaseCătălin Vrânceanu

Societatea Explo Mining Coal SRL a înregistrat pe 22 septembrie 2023 un dosar la Tribunalul Constanța prin care cere, în calitate de creditor, falimentul debitoarei Bela Impex SRL. Instanța a stabilit un prim termen de judecată pe 31 octombrie 2023. Creditoarea Explo Mining Coal SRL a fost înființată în 2015, are sediul în Timișoara și se ocupă de extracția cărbunelui, dar are ca domeniu de activitate declarat și lucrările de construcții. Firma a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 22,4 milioane lei și un profit net de circa 350.000 lei, cu 75 de angajați, dar și datorii totale de 13,1 milioane lei. 

Război între milionari

Explo Mining Coal SRL este controlată de Cătălin Vrânceanu, unul dintre cei mai cunoscuți și mai puternici afaceriști din zona Banatului, dar și soț al procuroarei DIICOT Caraș Severin Carmen Vrânceanu.

Razboi intre milionari. Sotul unei procuroare DIICOT cere falimentul celebrului afacerist Bela TanaseCarmen Vrânceanu

Societatea menționată a primit contracte de milioane de euro de la stat, în timp ce prin LLC Compania Cărbunelui SRL Vrânceanu a derulat afaceri controversate de zeci de milioane de euro cu Complexul Energetic Hunedoara.  

La rândul său, debitoarea Bela Impex SRL Constanța a fost înființată în 2008, are ca domeniu de activitate cultivarea cerealelor și a raportat pentru 2022 afaceri de 2,3 milioane lei și un profit net de 1,1 milioane lei, cu 7 angajați, precum și datorii de 1,8 milioane lei. Firma căreia i se cere acum falimentul este deținută de celebrul Bela Tănase, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști de la malul mării, cu 90 % din acțiuni, și Bela Teo Andrei, cu 10 % din acțiuni.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are Mario mai multe drumuri spre service cu volvoasa decat DINAMO puncte in campionat
3
0
Luati ce vreti dar lasati volvoasa acolo!
4
0
Bela dintr- un tata padurar care a furat lemne si vandut din neatarnarea si fost brigadier la cap a ajuns afacerist impreuna cu cambuli din dealul alt excroc care a pacalit oameni lundule pamantul la preturi derizorii dar cine sa vada procurori din cta sunt manjiti de ei acum fac si locuinte in cta niste excroci
2
3
Musa parazii ca plec la fotbal !
4
1
Bravo CEZARA,deci tu nu votezi PSD sau PNL ci AUR adica sclavi PSDistilor.
2
5
Avem nevoie de dictatura militara
3
8
vin alegerile si va dam jos, nu mai votam psd si pnl, sa vina aur sa va scoata de acolo ca neam saturat de voi si sa va confiste si averea
8
10
Hau...toată lumea știe ca n-ai bani....și ești plin de datorii....ambii copii i ai crescut de tot kktul și se umfla prin oras pe burta goala! Revenițiva ca dacă nu era Naci..mureati de foame toti
13
8
Cipanzeul Tanase trebuie arestat.
16
11
fratilor si suroriilor acest Bela nachii este satana a mintit si a excrocat pe totii cu inteligenta lui bolnava,tot ardealul stie bela e sfafie adica paravanul preotilor virili financiar si el mititelul smeritul Nachi un spalator de banii su un tepar
14
9
Nu-i problema de razbel! In curand, prin puterea mintii si al branzei de la papu, o sa ajungem si noi procurori.
14
5
Asta crede ca ne sperie cu procuroarea? Pai noi am cumparat sefii sefilor la procuroare! Armanlu nu ghiari! Se stieeeee!
20
6
Asta nu e cambela ! E hau ! Un blegovan , care se umfla cu banii socrilor , bancilor , si subventii de tauri , uniune fraudata la greu , numai gainarii !
20
5
Abe doamna....ce 3 trandafiri putzini avetzi...
11
4
Doamne ferește!Ce fețe pot avea acești doi, sunt dezgropati la 7ani!
18
5
ce credeai m******n excroc daca te ai bagat pe sub sutanele calugarilor,si ai pacalir pe mindea stefan crezi ca daca faci o droie de plozii nu ajungii sa dai banii fariseule sa stie toata comunitatea de makedonii ce om fara cuvint ascuns in spatele biserici,RUSINE SI DA BANII FARISEULE
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302