REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

RĂZBOI pe faţă în PSD. Tudose dă de pământ cu Dan, protejata lui Dragnea

RĂZBOI pe faţă în PSD. Tudose dă de pământ cu Dan, protejata lui Dragnea

Replica API 11 ianuarie 2018 | 01:59 466

Premierul Mihai Tudose profită din plin de situaţia creată în ultimele zile de ministrul de Interne Carmen Dan. După ce a refuzat propunerea ministrului de a-l demite pe şeful Poliţiei Române, premierul a făcut declaraţii senzaţionale la Antena 3. Este de notorietate că ministrul Carmen Dan este susţinută de preşedintele PSD Liviu Dragnea, însă premierul Mihai Tudose nu s-a ferit să declare: "Ministrul de Interne m-a minţit, nu mai putem lucra împreună". Tudose a adăugat că dacă aceasta îi înaintează demisia, o va accepta, dar... că nu este sigur că i se va permite să demisioneze - aluzie la Liviu Dragnea.

“Piața a fost inundată de informații, o parte dintre ele au fost reale. Eu mă bazez pe informațiile reale, din rapoarte oficiale, nu pe speculații. Am cerut un raport oficial. Dacă e să judecăm ca niște oameni normali, eu cred că dacă eram ministru de Interne îi dădeam afară pe toți, duminică seara. Cazuri de acest gen au mai fost: cazul Perla, cazul studentei japoneze ucise. Sub imperiul momentului, te revolți, când afli că e polițist, furia ajunge la paroxism. Dacă ai trecut de momentul acela, devii rațional, te bazezi pe o anchetă oficială. I-am cerut doamnei ministru un raport oficial. Raportul a venit astăzi. M-am uitat pe el. Lucrurile sunt complicate. I-am solicitat domnului Despescu să vină cu două rapoarte: vinovații - începând d ela colegii de tură care au stat două zile cu poza respectivului și nu și-au recunoscut colegii, până la șefii ierarhici. Ăștia trebuiau primii dați afară. Dăm afară șeful Poliției? Eu nu am spus că nu îl dau, dar să vedem cu ce vine. Al dollea set de măsuri care să rezolve problemele de sistem. Nu toată poliția trebuie blamată. Nu poți să-l acuzi pe șeful Poliției că la secția cutare, un necunoscut, că nu era mare sculă, dosarul lui a fost ținut ascuns.Demiterea șefului de la Omoruri mi se pare exagerată, înțeleg că e un polițist extraordinar. De ce nu a plecat acasă consilierului doamnei ministru, care înțeleg că a fost coleg cu pedofilul. Al doilea argument pentru a nu accepta propunerea doamnei ministru este că atunci când demiți pe cineva, trebuie să pui pe cineva în loc. Am aflat că domnul Ioniță - propunerea de înlocuire - că refuză. De ce sunt supărat pe doamna ministru: Am întrebat-o dacă e adevărat că acel om refuză. Mi-a spus că nu este adevărat. L-am sunat pe domnul chestor. Discuția a fost următoarea: Bună ziua, sunt premierul, doriți această funcție? Domnul prim-ministru, m-am prezentat la doamna ministru cu un raport, prin care refuz această funcție. Domnul Bogdan Chirieac a auzit acest lucru. Eu nu mai am ce să discut cu doamna ministru după ce m-a mințit. Dacă își dă demisia, eu o accept. Dacă domnia sa va fi lăsată, își va da demisia. Eu nu mai am ce să discut cu doamna ministru după ce m-a mințit”, a spus Tudose la Antena 3.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mihai tudose un badaran o mizerie de om ne minte pa fata sictir nenorocitule.
2
5
Ptr ca sunt corupti...Despescu nu isi da demisia ca pierde spagile care vin pe banda rulanta in m.a.i
8
0
Lasati femeia in pace Este frumoasa foc
3
1
Bine tudose arde.l pe draknea
8
5
Tot razboiul,toata degringolada asta si tot scandalul la guvern si la ministerul MAI ptr ce????? Ptr un prostovan militian mai nou politist care in loc sa-si tolaneasca nevasta acasa s-a dus peste copiii aia.Nu va este rusine?Ptr ce probleme a creat pedofilul si colegilor,si la nivelul conducerii ministerului,si la guvernul tarii dati-i pedeapsa maxima.
6
0
De cazul cu studenta japoneza s-a uitat! Desi vina e a celor care au chemat-o in RO si nu au asteptat-o la aeroport.Dar politisti sa ocroteasca infractori?! Ptr asta s-au facut ei politisti?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218