REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Războiul dintre rudele victimelor arse de vii de la Petromidia a ajuns la final!

Războiul dintre rudele victimelor arse de vii de la Petromidia a ajuns la final!

Mirela PASCAL 14 octombrie 2022 | 00:00 2137

Fiica unuia dintre angajații morți în urma exploziei de la Petromidia a dat în judecată compania, în octombrie anul trecut. Aceasta cerea ca șefii Rompetrol, dar și compania, să plătească pentru nenorocirea din luna iulie 2021, în urma căreia au murit trei oameni, printre care și tatăl ei. Iată că, la un an de la depunerea acțiunii în instanță, E. D. și-a retras acțiunea. A ajuns la o înțelegere cu compania și a primit sumele pe care le-a cerut.

Utekov Yedil, președintele Consiliului de Administrație, Stănescu Nicolae Bogdan Codruț, Golovin Alexey, vicepreședinte, Crudu Tesloveanu Felix, director, Steriopol Bogdan Cătălin, Gălățeanu Ramona Georgiana au avut calitatea de pârâți, pe lângă Rompetrol, în dosarul înregistrat pe 1 octombrie 2021, în care fiica bărbatului care a murit în spitalul din Germania, după incendiu, a cerut despăgubiri.


La termenul din luna mai, s-a discutat despre o înțelegere amiabilă, în acest sens fiind amânat termenul de judecată pentru 12 octombrie. Dacă nu ar fi ajuns la un numitor comun, E. D. ar fi continuat procesul. Iată că joi și-a retras acțiunea, semn că părțile au bătut palma. Potrivit informațiilor noastre, fiica bărbatului ar fi cerut daune cu multe zerouri… foarte multe.   

Reamintim că un incendiu violent a izbucnit pe 2 iulie, la Petromidia Năvodari, la instalația Hidrofinare Petrol - Motorină, după ce a luat foc un compresor de gaze. Șase persoane au fost rănite, una dintre ele cu arsuri de căi aeriene și pe aproximativ 45% pe suprafața corpului. Din păcate, trei persoane au murit, una la fața locului și două în spitalul din Germania, unde fuseseră transferate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212