REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Răzbunare ARZĂTOARE! O FEMEIE a INCENDIAT mașina FOSTULUI concubin

Răzbunare ARZĂTOARE! O FEMEIE a INCENDIAT mașina FOSTULUI concubin

Replica API 20 aprilie 2021 | 07:23 2395

Relaţie „înfierbântată” la Constanţa. Mustihan K. a fost trimisă în judecată după ce i-a incendiat maşina fostului concubin, provocându-i acestuia un prejudiciu de 4500 de lei. Totul s-a întâmplat urma unei altercaţii între cei doi, iar apoi femeia i-a incendiat acestuia autoturismul care era parcat în faţa casei.

Cum s-au petrecut faptele

Conform declaraţiilor lui Ş. K., acesta a avut un conflict verbal cu concubina sa, Mustihan K., motiv pentru care a fost solicitată intervenția organelor de poliție, pentru aplanarea conflictului. Ulterior intervenției echipajului de poliție, Mustihan K. a rămas în fața imobilului în care locuiau cei doi, iar reclamantul împreună cu familia au intrat în casă. După aproximativ 10 minute Ş. K. a observat că din autoturismul său ieșea fum și apoi a fost cuprins de flăcări, iar el împreună cu familia sa, au ieșit din casă și au stins incendiul înainte de sosirea pompierilor a căror intervenție a fost solicitată între timp. Cu această ocazie s-a observat că în interiorul autoturismului, pe scaunul din dreapta față se aflau mai multe articole textile (îmbrăcăminte și lenjerie de pat) care arseseră.

Femeia şi-a recunoscut fapta

Mustihan K. a recunoscut că după ce a avut o ceartă cu concubinul său a dat foc la o plapumă aflată în interiorul autoturismului după care a închis ușa respectivă. A arătat că astfel a vrut să se răzbune pe concubinul său.

Ce a spus instanţa

Instanţa a avut în vedere, alături de gravitatea infracţiunii, şi circumstanţele personale ale inculpatei, necunoscută cu antecedente penale şi care a manifestat o atitudine sinceră pe parcursul procesului penal.

Instanţa a decis condamnarea lui Mustihan K. la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo !!! La parnaie cu ea!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614