REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RĂZBUNARE ÎN CENTRUL CONSTANŢEI: I-A INCENDIAT MAŞINA FOSTULUI IUBIT ŞI E DE NEGĂSIT!

RĂZBUNARE ÎN CENTRUL CONSTANŢEI: I-A INCENDIAT MAŞINA FOSTULUI IUBIT ŞI E DE NEGĂSIT!

Replica API 7 noiembrie 2018 | 00:00 378

O tânără în vârstă de 24 de ani a decis să se răzbune pe fostul concubin, după o ceartă cu acesta, alegând să-i dea foc la mașină. Prejudiciul a fost stabilit la 4.500 de lei, dar tânăra este de negăsit, părinții acesteia precizând că nici ei nu știu unde se află și că e posibil să fi plecat din țară.

Totul s-a petrecut anul acesta, în aprilie, pe o stradă din centrul municipiului Constanța, acolo unde Giumazie Ș. s-a deplasat pentru a avea o discuție cu fostul ei concubin. S-au luat la ceartă, totul transformându-se în altercație, motiv pentru care, la fața locului, au ajuns polițiștii, care au aplanat conflictul. Însă, tânăra a rămas în zonă, iar după ce fostul ei iubit a intrat în imobil, aceasta a deschis ușa mașinii lui, care era parcată în față, fiind vorba de un Volkswagen Passat, și a dat foc unor materiale textile.

”Ulterior intervenției echipajului de poliție, inculpata a rămas în fața imobilului în care locuiau cei doi, iar reclamantul împreună cu familia au intrat în casă. După aproximativ 10 minute, bărbatul a observat că din autoturismul său Volkswagen Passat ieșea fum și apoi a fost cuprins de flăcări, iar el împreună cu familia sa au ieșit din casă și au stins incendiul înainte de sosirea pompierilor a căror intervenție a fost solicitată între timp.

Cu această ocazie s-a observat că în interiorul autoturismului pe scaunul din dreapta față se aflau mai multe articole textile (îmbrăcăminte și lenjerie de pat) care arseseră. A arătat că o bănuiește pe inculpata Giumazie Ș. de comiterea faptei, înturcât aceasta l-a amenințat imediat anterior, în sensul că îi va da foc la casă și la mașină”, potrivit rolii.ro.

Tânăra și-a recunoscut fapta, dar după aceea nu s-a mai prezentat la proces, chiar dacă a fost citată cu mandat de aducere. În locul ei au venit părinții, care au precizat că nu mai știu nimic de ea și că este posibil să fi plecat din țară. Prin urmare, magistrații au hotărât că o pedeapsă cu suspendare nu se poate lua în calcul întrucât s-a sustras urmăririi penale.

Astfel, judecătorii au decis: ”Condamnă inculpata Ş.G.(...) la pedeapsa de 2 ani şi 3 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Pedeapsa se execută în regim de detenţie, potrivit art. 60 C. pen. În baza art. 22 alin. 1 C. pr. pen., ia act că partea civilă Ş.K. a renunţat la pretenţiile civile formulate. În baza art. 274 alin. 1 C. proc pen., obligă pe inculpata Ş.G. la plata sumei de 1.800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pescuiti la current in delta ca e Mai bine , termination tot pestle
0
0
Ai scris mancamiai..........
1
2
dupa nume e tiganca
5
0
Nu mai conteaz ce este puscarie pt concubina nu se face asta
0
4
acum se duce la penitenciar, o sa vada ea ce e acolo
5
0
Cite zile de munca au pe cartea de munca astia?Platim noi ptr ei din banii poporului -la spitale,scoli etc
13
1
Nu poate fi decat o cioara borata!
11
1
o poza cu Giumazie S nu aveti ? ar fi interesant sa vedem cum arata hehe
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108