REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

RAZIE în toiul nopții la Hanul Piraților! Șoferi DROGAȚI și BEȚI, în „plasa” Poliției!

RAZIE în toiul nopții la Hanul Piraților! Șoferi DROGAȚI și BEȚI, în „plasa” Poliției!

Replica API 8 iulie 2019 | 00:44 579

Polițiștii constănțeni au ieșit, din nou, în stradă, în toiul nopții, într-o amplă acțiune, în încercarea de a „convinge” șoferii veniți pe litoral la distracție să nu se mai urce la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Și, cum era de așteptat, noaptea a fost una „fructuoasă”, oamenii legii întocmind numeroase dosare penale!

Dispozitivele antidrog cu care a fost dotat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța în această vară au fost puse din nou la treabă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 6 spre 7 iulie a.c.. În timp ce pe plaja Modern răsuna muzica în cadrul Festivalului Neversea, numeroase echipaje de poliție din Constanța și Năvodari au organizat un filtru de amploare în zona Hanul Piraților din Mamaia Nord. La fața locului erau zeci de mașini de poliție, dacă este să dăm crezare martorilor care au avut drum prin zonă și opreau tot.

Scopul acțiunii: depistarea și tragerea la răspundere a șoferilor care s-au urcat la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, în vederea reducerii numărului accidentelor rutiere și a conștientizării conducătorilor auto că încălcând legea în acest mod își pun în pericol atât viața lor, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Cum era de așteptat, „captura” a fost semnificativă, mai mulți șoferi, atât constănțeni cât și turiști – din Iași, București, Galați etc – alegându-se cu dosare penale.

Astfel, în jurul orei 00.40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 26 ani, din orașul Cernavodă, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost pozitiv.

Puțin mai târziu, în jurul orei 01.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

După jumătate de oră, în jurul orei 01.50, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat o tânără, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost pozitiv.

Spre dimineață, în jurul orei 05.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost pozitiv.

După doar zece minute, în jurul orei 05.10, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost pozitiv. În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Astfel de acțiuni vor continua toată vara, așa că... aviz șoferilor cu astfel de obiceiuri!

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adevarul doare bre! politia a ramas militie! pentru ei iarba e mai rea ca bomba nucleara! si altfel n-au cum sa te prinda! ei de fapt nu prind drogati la volan ci oameni care au fumat si dupa ce le-a trecut s-au suit la volan! pariu ca la toate controalele de rutina te pune sa scuipi in aparat?
7
0
aceste asa zise festivaluri sunt un prilej de vinzare a drogurilor , alcoolului, a curvarariei , statea si Esca ascunsa intr-un cort si urmarea dezmatul fiicei. Plaja e distrusa de ambalaje, tigari, etc.o bataie de joc made Romania.
3
9
Dupa un joint trebuie sa stai 24h pe bara ca altfel iti iese chit ca poti sa conduci! dar in Romania legile sunt de cacat ca si gaborii! Si totul vine din comunism cand idee de baza era sa te tina in sclavie ca sa muncesti pentru ei! ca si acum ! D-aia nu merge nimic si nu isi mai bate capul nimeni! Cat de curand vom ajunge un fel de america latina!
9
7
Orasul este saturat de harburi cu modificari la sistemul de iluminat, rable fumegande, betivi, curve si mai nou drogati. Prost sa fii si daca opresti zece masini, sigur unul sau doi sunt beti sau drogati. Pe astia cu xenoane si lumini de ceata aprise, ce sa mai zicem...Daca politia ar fi mai dotata si mai activa pe strazi cred ca bugetul local ar fi full de lovele.
7
18
Vand supliment natural care elimina orice urma de drog din organism in max 5 ore.
0
17
Te luam noi pe tine gabor prost si comunist jegos! vezi ca ma-ta are cratima! de acord cu drogurile usoare! Nu drogurilor la vola! Omori vreun garcea si e pacat de tabla masinii nu de tablagiu!
13
3
De data asta felicit Politia Romana!!!!
11
11
Sa o luam pe mata la stanga cu drogurle usoare!
3
13
s-o arda pe ma-ta, vreti nu vreti drogurile usoare vor fi legale! testul ala antidrog e un cacat - la 48 h dupa ce ai fumat iti iese thc in saliva chit ca fumurile s-au dus de mult! din corp iese dupa o saptamana si daca ai grasime in care sa se depoziteze la mai mult!
15
6
Taranii astia care conduc beti drogati trebuie confiscate masiniile. Si amenzi drastice ca in ur ca dosr vreti o tara ca afara.
16
8
Ce pretentie aveti ma daca presa considera politisti eroi pentru ca a venit un taximetrist le-a predat doua mobile si ei le-au inapoiat uitucilor de parca normal ar fi fost sa le pastreze pentru ei.
11
6
lumea se drogheaza de mult , incurajarea vine pe ...marea neagra!
11
2
Pana la finalizarea unui dosar penal, astia naravul nu si-l lasa, fie mor , fie omoara pe altii nevinovati. Masura cea mai sigura, ridicat permisul si dupa aia continuarea cercetarii cu consecintele de rigoare.
17
8
se bucura si ei ca le-au pus aia adrian copkilu minune .asta merge cu prafuri si alcool festivalul pulii .l-ati manelizat si pe asta natie de kkt
19
2
urmeaza nenorocitii cu motoare care fac curse prin oras!
18
10
Sa-i arda!
18
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212