REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

RAZII cu SCANDAL în TOMIS III: Alo, domnu' HORIA! Video

RAZII cu SCANDAL în TOMIS III: Alo, domnu' HORIA! Video

Replica API 27 mai 2021 | 12:27 11323

O acţiune de control a avut loc joi, 27 mai, în piaţa din Tomis III. Comercianţii de legume şi fructe au fost verificaţi de Poliţia Locală și de inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța, fostul OPC. Câțiva operatori economici au fost închiși, iar unii au făcut scandal, luându-se la harță cu Horia Constantinescu, şeful Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța.

Așa cum este precizat mai sus, la acţiune a participat şi Horia Constantinescu, şeful Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța.

Comercianții, luați prin surprindere, au început să-și sune patronii, pe care îi puneau în temă că sunt controale.

„Nu se poate în România să fii legal”

„Domnul primar a venit aici la fața locului și ne-a promis că o să ne dea loc, au venit oamenii primăriei și au trasat pentru a intra în legalitate. Este ordinul primarului dar se fac abuzuri foarte mari. Vrem legal să fim legali. Suntem o familie care vrea să muncească. Ne-a dat jumătate de metru pentru expoziție, ca să păstrăm distanța. Alo, domul Horia! Îmi luau interviu! Dumneavoastră îmi cereți interviu mie? Eu sunt administratorul. Dumneavoastră ați venit să ne distrugeți pe noi? Noi suntem o familie de oameni muncitori. Noi respectăm legea, dumneavoastră o respectați? Noi nu ne-am luat cântar? Ne-am luat! Avem! Alo, domnul Horia, ați venit până aici pentru cântarul ăla? Domnul Horia nu lasă comerțul liber, vine la un om amărât ca mine, cu copii, cu nepoți care trebuie să îi dau la școli, să nu se ducă să fure. Rândul trecut m-au amendat cu 140 de milioane și mi-au pus casa sechestrată. Noi plătim, facem tot ce trebuie, nu se poate așa ceva. Nu se poate în România să fii legal. Noi nu vrem ceva degeaba de la ei”, a declarat unul dintre administratorii închiși de OPC.

Video cu scandalul:

"Această zonă trebuie adusă la normalitate. Deşeurile sunt o chestiune care împovărează acest oraş de mulţi ani, iar această zonă, cu siguranţă, prea mult. Este momentul în care trebuie să verificăm din toate punctele de vedere modul în care îşi desfăşoară activitatea fiecare operator economic, dacă au sau nu contract cu firma de salubrizare, dacă reciclează sau nu. Dacă materialele reciclabile nu pot fi atribuite unui operator economic, ele sunt încărcate în cantitatea de deşeuri minicipale. Asta înseamnă că fiecare dintre cetăţenii Constanţei decontează deşeurile altora. Lucrul acesta nu poate continua. Acţiunea în desfăşurare implică mai multe autorităţi, fiecare dintre acestea va aplica sancţiuni conform prevederilor actelor normative", a declarat Horia Constantinescu.

Video:

Declarații de presă:

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ce drept face horia c. controale? El Este sef serviciu la spatii verzi cu ce drept face el asta?
4
0
Piata veche din Tomis 3 trebuie data jos cu buldozerul, eliberat terenul, facut un proiect de piata agroalimentara model sec.XXI si executata o lucrare moderna, nu jegul care este acum de peste 30 de ani si toti vin si iau spaga si pleaca. Niste retardati si cei controlati si cei care au controlat.
14
0
Parca era director adjunct servicii publice , acum e sef, director plin ?
15
2
cu picioarele ai incefcat sa ii gonesti? Sunteti jupani la primarie, cati tarani vand si cati intermediari? Taranii, nu stiu de paraandarat?
18
1
Sunt persoane in Tomis 3 care sunt sunate inainte de controale. Papu cu legumele, Dragos ala cu gratarul cu mici a carui nevasta lucreaza la politia locala si Narcis tot de la locala care conduce un GLE 2021si alte 2 Mercedesuri
28
2
duceti_va la cei mari,nu la saraci...RUSINE
15
12
pe str.dreptatii ,nr.30 sa
1
1
Alesii asta stiu sa faca in fata celor mici, circ.
12
4
Ba ratatilor, asa cum unii dintre noi respecta regulile si isi platesc darile catre stat asa sa faceti toti.
18
4
Cum a ajuns gunoiul asta PSD-ist ,asociat si ruda cu Bombonel si fiul ,in fieful liberal?
30
3
despre scarba asta se poate comenta aici, probabil nu v-a platit taxa corespunzatoare, dar cand vine vorba despre taticii Stroe si Dumitrache blocati toate comentariile! Fituica asta nu merita printata nici sa te stergi la kur cu ea!
32
1
Controale la DON Petrica Guliu vanzator en gros de legume fructe care este protejatul lui Laurentiu Encean de la piete cand faceti????? Sau la chiriasii lui militian Narcis de la locala care umbla cu GLe 2021
28
2
sa controleze gunoaiele lasate de comercianti. Pai in lipsa regulilor ce sa faca ?
13
2
votati-i pe cei ca Horia C., si cand se vede mare si tare vine si va abuzeaza in fel si chip, sub masca protectiei consumatorului
17
4
Si totusi doar de H.Constantinescu se mai tem uni agenti comerciali,scuze bisnitari,asta spune multe despre restul controlorilor din Constanta.
15
9
E bine sa lucrezi la Stat. Constantinescu isi face bloc in Mamaia.
40
5
Comisionul dat lui hira nu va protejeaza? Ha ha ha
20
5
Comerciantii, luati prin surprindere, au inceput sa-si sune patronii, pe care ii punea in tema ca sunt controale. Serios? Unde ai studiat ziaristica??
28
2
AUTORUL - ANALFABET FUNCTIONAL
29
3
Nu dau bonuri fiscale???? Evaziune la greu!! Felicitari! Sa munceasca, dar legal...sa-si plateasca darile la stat.
37
10

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468