REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

RAZII în cadrul Târgului Săptămânal: haine 'de firmă' și parfumuri!

RAZII în cadrul Târgului Săptămânal: haine 'de firmă' și parfumuri!

Replica API 29 octombrie 2019 | 02:58 383

Jandarmii constănțeni, în cursul dimineții de duminică, 28 octombrie, au surprins patru persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 61 de parfumuri și zeci de articole de încălțăminte și îmbrăcăminte sport, susceptibile de a fi contrafăcute, în cadrul Târgului Săptămânal.

Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documente de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare (articole de încălțăminte și îmbrăcăminte –hanorace, veste, bluzoane, geci, pantofi sport și parfumuri) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba politia lui papauc,toata lumea stie ca alea sint contrafacute,de aia le si cumpara,ca-s ieftine. Noi n-avem banii politistilor si ai pesedistilor sa ne cumparam lacoste originale.Dar voi nici macar nu le cumparati,le primiti spaga. Dar noi n-avem voie,trebuie sa fie originale. Muriti ba spagarilor!
2
0
Vedeti ma P.S.Distilor cum gandeste lumea,daca in tara asta majoritatea oamenilor de afaceri fura la greu noi dece sa muncim,facem si noi o mica evaziune fiscala si in caz de ceva le spunem politistilor sa se duca la mari hoti.
3
2
Mare realizare, mare descoperire, mare scofala! Bai idioti din locala lui Fagadau, toata lumea stie ca in targul saptamanal se vand chestii ieftine, care tin pana la prima ploaie. Mari eroi sunteti idiotilor, va luati de niste amarati care nici macar nu se ascund, vand si ce pot, pe unde pot. Ok, nu-i in regula nici asa, dar pe adevaratii hoti nu-i vedeti secaturilor? Pe cei care au spalatorii auto si spala masinile pe trotuare, pe investitorii lui rahat care construiesc fara autorizatii si distrug spatiile verzi , pe sefii vostrii de cacat care parcheaza pe unde vor,pe vanzatorii de tigari .
12
1
Spaga pt jandarmi a fost cam mica
4
0
Ar fi interesant de aflat cum au intrat in tara, astea fiind produse chinezesti. Cine a luat spaga cind s-a verificat containerul?
4
0
Stimabililor de la replica ..iar sunt nevoit sa ma iau de voi duminica a fost 27octmbrie nu 28 ..trebuie sa va aplic o corectie ,stabiliti voi ce pedeapsa meritati si voi veni sa o pun in practica .
5
0
si uite cum marea hotie din tara asta este eradicata
6
0
Orice prost stie ca produsele de marca originale nu se vand la magazinele din targ sau la tarabe.
7
0
Falsuri grosolane pe care le cumparam si constatam ulterior ca cedeaza foarte repede.
4
0
Ehhhh eu am cumparat de la China Mall Brotacei , acum 3 ani o lampa de noapte . Am bagat in priza si...in 20 de minute iesea fum din ea !! Originala nu ?? Made in china . Sunt si lucruri bine facute in China , dar sub stricta supraveghere , a producatorilor gen : Philips , Sony....
6
0
Pe un teren furat,incredibil
4
0
Milionari de carton din furtul banilor tarii, gainari de fapt.Au furat cat pentru 3 generatii.
4
1
Muie la mache milionari!
7
2
Ieri era 28 ? Pffffg, am pierdut avionul! V'sn gura de prosti!
3
0
In 2016 erau 16.000 de milionari in euro, azi sunt 35.000. Traiasca pzd-ul....cu placute suedeze cu tot!
3
7
Pe cei care evazioneaza milioane de euro nu_i vad se iau de amaritii care vind 3 chiloti in piete
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272